Anamaria Prodan îşi deschide două televiziuni. Divorţul îi prieşte: „Vom fi numărul 1”

Badea Violeta 22.11.2021, 09:32
Anamaria Prodan îşi deschide două televiziuni. Divorţul îi prieşte: „Vom fi numărul 1”

După scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a anunțat că se întoarce la prima sa dragoste: presa. Impresara are de gând să își deschidă două televiziuni. Anunțul a fost făcut în direct.

Anamaria Prodan revine în presă

Anamaria Prodan a traversat o perioadă extrem de dificilă, asta după ce vedeta a aflat că Laurențiu Reghecampf urmează să aibă un copil cu o altă femeie.

Cu toate astea, impresara demonstrează că este o femeie extraordinar de puternică și are planuri importante pentru următoarea perioadă.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Claudiu Giurgea, prezentatorul știrilor din sport de la Realitatea Plus și realizatorul emisiunii „Realitatea Sportivă”.

Pe 1 decembrie, oameni buni, de ziua națională a României, familia Realitatea se mărește cu două proiecte: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Anamaria Prodan va fi acționar la ambele televiziuni și se va ocupa de partea tot ce ține de partea editorială”, a anunțat jurnalistul.

Informația a fost confirmată și de Anamaria Prodan. Impresara a anunțat că revine în presă. De-a lungul anilor, Anamaria Prodan a fost implicată în mai multe proiecte pe micul ecran, dar acum țintește mult mai sus.

„Mă întorc la prima dragoste, la presă. Vreau să fiu numărul 1. Mereu am crezut în puterea presei de a schimba orice și oricum. Cred în oamenii tineri și foarte bine pregătiți.”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan revine in presa
Anamaria Prodan revine in presa

„Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață”

Cele două televiziuni vor fi legate de trustul media Realitatea, așa cum se înțelege și din denumirea acestora. Impresara a spus cum își dorește să arate noul său proiect.

„Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață. Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș.

Dar o să vedeți că doar omul sfințește locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată.”, a declarat Anamaria Prodan.

„O să privim partea umană a sportului”

Impresara le pregătește o mulțime de surprize telespectatorilor. Anamaria Prodan a anunțat că pe Realitatea Sportivă, oamenii vor putea vedea o rubrică specială în care va fi adusă în prim plan munca sportivilor și viața lor din afara terenului.

„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului. Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV.

Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat! Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...