Anamaria Prodan, declaraţii fără milă despre iubita lui Reghe. “Mereu am râs despre astfel de fătuci”

Nicu Stan 21.11.2021, 19:40

Anamaria Prodan a făcut declaraţii fără milă despre iubita lui Laurențiu Reghecampf. Astfel, impresara de fotbal spune despre cea pentru care a fost părăsită că este un om de proastă factură, Anamaria Prodan sfătuindu-și și fotbaliștii să nu se uite după așa ceva.

Anamaria Prodan, atac la actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. ”Nu m-am uitat către lumea asta de proastă factură”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri după ce a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf pentru o mult mai tânără femeie. Impresara spune că nu îl credea capabil pe celebrul antrenor de așa ceva, însă că acesta i-a copt-o de mai mult timp.

“M-am trezit într-o realitate cruntă, dar am înţeles că alegerile foarte ieftine se plătesc foarte scump! Fiecare îşi trăieşte viaţa cum crede de cuviinţă. Eu am gândit viaţa lui Reghecampf într-un alt fel. Se pare, însă, că soţul meu gândeşte altfel de foarte mulţi ani. Când a fost foarte sigur pe el a luat decizia pe care o ştiţi cu toţii”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea TV.

Anamaria Prodan, parasita de Reghe pentru amanta mai tanara
Anamaria Prodan, parasita de Reghe pentru amanta mai tanara

Anamaria Prodan a încercat să își păstreze familia

Anamaria Prodan a mai spus, după cum bine se știe, că a încercat să dreagă totul, întrucât familia pentru ea este cel mai important lucru în viață.

”Momentul în care m-am trezit am încercat foarte mult să dreg totul. Familia pentru mine a fost şi va rămâne cel mai important lucru în viaţă. Este foarte dureros că după 16 ani în care ai construit atâtea… Noi am fost o echipă indestructibila, de temut. Eu aşa am văzut drumul nostru după ce ne-am regăsit. Veneam amândoi după casnicii eşuate, asta ne-a ajutat”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan nu l-a controlat niciodată pe soțul său

Anamaria Prodan a mai spus că nu și-a controlat niciodată soțul, lucru pentru care nu-i pare rău.

”Eu nu mi-am verificat soţul niciodată, nu i-am căutat în telefon. Toate mail-urile noastre erau la comun, aveam parola de la telefon. Necontroland şi neavând astfel de gelozii, mereu am fost mândră de soţul meu, eram mândră când cineva îl admira. Nu îmi pare rău că nu l-am verificat pentru că încrederea este elementul care coordonează tot”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Colegii râd la școală de băiatul lui Laurențiu Reghecampf

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a mai dezvăluit că nu-și mai lasă băiatul la școală, pentru că colegii râd de el. Astfel, fiul lui Laurențiu Reghecampf a rămas acasă, de unde face ore online.

”Cel mic nu merge încă la şcoală, am făcut cerere să facă scoala online pentru că ceilalţi copii râd. Aşa că stă acasă, nu este în regulă… Este un lucru cumplit pentru el! Fiind un copil extraordinar şi foarte pregătit va sta protejat o perioadă. Fetele au plecat în America, dar ştiu ce se întâmplă acasă. E vorba de alegeri! Noi am crezut că Reghe se va trezi, dar nu mai e cazul. Mi-aş dori să se trezească dar pentru el, pentru imaginea lui”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre iubita fostului soț

Anamaria Prodan s-a răzbunat oarcum și a făcut-o pe actuala iubită a fostului ei soț ca fiind de proastă factură. În plus, impresara spune despre ea că este frumoasă și deșteaptă.

”Eu am avut o creştere dată de un tată poliţist care întotdeauna mi-a spus că sunt lucruri în viaţă care nu se pot controla. Aş fi ipocrită să spun că soţul meu are aşa ceva. Noi ne-am ajutat reciproc. Eu nu m-am uitat către lumea asta de proastă factură. Mereu am râs de astfel de fătuci. Le spuneam şi jucătorilor să nu se uite spre aşa ceva!

Anamaria Prodan l-a scos din anonimat pe Laurențiu Reghecampf

Nu am verighetă pe deget pentru că am uitat-o acasă. Cu greu am reuşit să îl aduc pe Reghe în faţa camerelor. Mi-au luat ani să îl fac să se simtă lejer la TV. Da, i-am construit cariera, iar el ştie asta! Eu aşa m-am născut, nu mă impresionează mai nimic. Eu sunt foarte frumoasă şi foarte deşteaptă. Eu dau cu pumnul în masă de obicei, să ştii!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Rrealitatea TV.”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe