Anamaria Prodan, decizie finală după scandalul cu Laurențiu Reghecampf: “Mizeria asta nu mai poate să continue”

Andrei Cezar, Mirabela Năstase 23.07.2021, 12:04

Decizie radicală a Anamariei Prodan, în plin scandal de divorț. Agentul FIFA a hotărât să se mute din țară, împreună cu ai săi copii, pentru o perioadă nedeterminată, în Dubai. Soția lui Laurențiu Reghecampf spune că s-a săturat de vâltoarea mediatică din ultimele săptămâni și îi transmite soțului ei ”să își asume viața pe care a ales-o”.

Anamaria Prodan, decizie finală după scandalul cu Laurențiu Reghecampf

În Dubai, Anamaria Prodan deține un apartament într-un complex imobiliar de lux, Downtown Residence, aflat chiar lângă celebra clădire Burj Khalifa. Despre soțul ei se zvonește tot mai mult că ar fi implicat deja într-o altă relație.

Scandalul mediatic cu privire la divorțul cuplului Prodan-Reghecampf a afectat-o foarte tare pe sexy-impresară, iar pentru a-și găsi liniștea și-a luat copiii și a plecat în celebrul oraș din Emirate.

Recent, ea s-ar fi destăinuit unor prieteni cu privire la relația în care se presupune că ar fi implicat soțul ei.

”Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum”, ar fi spus Anamaria Prodan unor prieteni, potrivt digisport.ro.

Anamaria Prodan, decizie finala dupa scandalul cu Laurentiu Reghecampf
Anamaria Prodan, decizie finala dupa scandalul cu Laurentiu Reghecampf

”Să se ducă pe pustii!”

Anamaria Prodan este mai hotrărâtă ca niciodată să treacă peste scandalul izbucnit de săptămâni bune și pare să îi acorde soțului ei posibilitatea de a alege ce își dorește să facă în privința căsniciei.

Fără a mai privi în urmă, sexy-impresara se bucură din plin de luxul de care dispune în Dubai. Plimbările în miez de noapte cu Lamborghini decapotat și muzica la maxim, ținute extravagante și bijuterii de sute de mii de euro, toate acestea fac parte din ”arsenalul uitării” al agentului FIFA.

”Da, vă pup, sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu!

Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini 🙂 și râsul și buna dispoziție ale copiilor mei. În rest, să se ducă pe pustii!”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

La final, Anamaria Prodan a concluzionat:

”Nu vreau ca oamenii care mi-au admirat familia, viața, copiii, conduita, să creadă că toată dragostea noastră și fericirea și familia au fost niște minciuni și niște filme regizate.

Cine ne cunoaște poate să explice că nu prea există pe pământ ceea ce are familia mea! Dragoste fără margini, respect! Am fost un exemplu din toate punctele de vedere pentru foarte multă lume și așa o sa rămânem.

Dacă cineva vrea sa părăsească lumea noastră mirifică, e liber să o facă! Noi avem datoria față de noi, față de copii, față de prieteni și de cunoscuti și mai ales față de nepoți, căci asta așteptăm acum, să trăim decent și să fim aceeași familie de vis exact așa cum am fost și până acum!”

Urmăriți Impact.ro și pe