Ce s-a întâmplat între Anamaria Prodan şi Mariana, fosta soţie a lui Reghe, înainte de divorţul acestora. Impresarul a răbufnit: „Stau dreaptă”

Nicu Stan 19.10.2021, 13:55
Ce s-a întâmplat între Anamaria Prodan şi Mariana, fosta soţie a lui Reghe, înainte de divorţul acestora. Impresarul a răbufnit: „Stau dreaptă”

S-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan şi Mariana, fosta soţie a lui Laurențiu Reghecapmf, înainte de divorţul acestora. În prezent, căsătoria antrenorului și a celebrei impresare este pe punctul de a se finaliza după ce Laurențiu Reghecampf s-a mutat cu amanta, femeie care îi va dărui în curând și un bebeluș.

Anamaria Prodan, dezvăluiri de dinainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf. Ce a făcut impresara pentru fosta soție a antrenorului, Mariana

Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, după ce antrenorul Universității Craiova a înaintat actele pentru divorț.

Anamaria Prodan a făcut primul anunț oficial cu privire la situația în care se regăsește familia ei, iar acum a oferit noi detalii despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf.

Laurentiu Reghecamp asteapta un copil de la Corina Bilcon
Laurentiu Reghecamp asteapta un copil de la Corina Bilcon

Laurențiu Reghecampf, bărbatul perfect

„Eu îl consider un bărbat perfect, pentru că e tatăl copilului meu și niciodată n-am să vorbesc urât despre el. Cum am fost exemplu pentru țara asta și pentru familia mea, am să spun că sunt mândră de ceea ce sunt, de ceea ce sunt copiii mei.

Am să pledez toată viața mea pe noțiunea de familie, pentru dragostea de părinte pentru copilul lui și pentru coloana vertebrală a familiei care întotdeauna trebuie să fie dreaptă”, a afirmat Anamaria Prodan, pentru prosport.ro.

De ce a invitat-o Anamaria Prodan pe Mariana, fosta soție a antrenorului, la masă

De asemenea, Anamaria Prodan a spus că înainte de a se căsători cu Laurențiu Reghecampf a invitat-o la masă pe fosta lui soție, Mariana, pentru a se asigura că între cei doi nu mai este rost de o împăcare.

„Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe, pentru că ne pierduserăm în trecut, l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate.

Mariana și Laurențiu Reghecampf nu mai aveau nimic unul pentru celălalt

Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry. Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește.

Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă. Eu l-am susținut pe soțul meu mereu.

Laurențiu Reghecampf, ridicat pe culmile succesului de impresara pe care a părăsit-o

Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului.

Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor”, a mai afirmat Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe