Anamaria Prodan dă cărțile pe față despre relația cu Dan Alexa. Dezvăluiri neașteptate despre fotbalist

Cătălina Burghelea 03.11.2021, 07:26
Anamaria Prodan dă cărțile pe față despre relația cu Dan Alexa. Dezvăluiri neașteptate despre fotbalist

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf reprezintă unul subiectele momentului în showbiz-ul românesc. Scandalul familiei pare că nu se mai termină, însă celebra impresară este hotărâtă să spună tot adevărul despre viața sa personală. Dezvăluirile îl includ și pe fotbalistul Dan Alexa, pălmuit de Prodancă în urmă cu doi ani.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu Dan Alexa

Dan Alexa a fost aspru criticat pentru relația controversată pe care o are cu Anamaria Prodan, mai ales după episodul de la Giurgiu, când agenta l-a pălmuit pe antrenor în public. După acest incident rușinos, multe persoane din fotbal l-au sfătuit pe Alexa să renunțe la colaborarea cu Ana. Însă, cei doi s-au împăcat, iar acum sexy impresara rupe tăcerea despre divorțul de Reghe și legătura cu Dan Alexa.

Dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Aflată în Dubai, în interes de serviciu, Anamaria Prodan a oferit detalii neașteptate despre scandalul în care este implicată, în urma despărțirii de „Soarele” familiei sale. Laurențiu Reghecampf a dispărut din viața impresarei și a familiei sale, alegând să-și refacă viață alături de o femeie focoasă. Impresara a făcut dezvăluiri incredibile despre Dan Alexa, episodul de la Giurgiu, dar și despre cum a ajuns antrenorul să- fie alături în momentele cele mai grele din viața ei.

Antrenorul pălmuit i-a fost alături în cele mai grele momente

Cu lacrimi în ochi, vedeta a mărturisit că Alexa a sprijinit-o foarte mult în perioada în care mama sa, Ionela Prodan, era în spital, iar Laurențiu, în străinătate. Anamaria Prodan a spus că regretă faptul că l-a pălmuit pe Dan Alexa, însă pune gestul pe seama unei descătușări de problemele pe care le avea la acel moment.

„Mi-a reproșat la modul că nu este normal (să îl lovească, n. red.). Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs. (…) Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine.

Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el.”, a declarat celebra impresară pentru Fanatik.

Când au apărut problemele în căsnicia Prodan-Reghecampf

Legat de Reghe, Anamaria Prodan este de părere că declinul familiei sale a apărut odată cu problemele mari în cariera de antrenor. Tot acest stres l-a afectat foarte mult pe soțul vedetei, care a ales, în cele din urmă, să pună stop mariajului cu impresara.

„Pe atunci, Laurențiu avea probleme mari și în cariera de antrenor. Nu am înțeles de ce, era unic, era fabulos în fotbal…Acum am realizat faptul că – și dacă mă uit înapoi astăzi – viața personală te afectează de miliarde de ori mai tare și mai rău decât orice altceva. Declinul ca antrenor, din momentul acela a început! Și noi nu știam, și nu știam cum să îl ajutăm, și eram stresată că nu-i merge treaba…”, a mai spus vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...