Câți bani avea Anamaria Prodan când s-a măritat cu Laurențiu Reghecampf. ”Un salariu nu prea mare de la o televiziune”

Iancu Andreea 31.10.2021, 21:02
Câți bani avea Anamaria Prodan când s-a măritat cu Laurențiu Reghecampf. ”Un salariu nu prea mare de la o televiziune”

Anamaria Prodan este o femeie de afaceri cu o avere impresionantă. Dincolo de sumele de bani moștenite de la mama sa, impresara a reușit să își construiască o carieră de succes, la braț cu Laurențiu Reghecamp, care a cunoscut, de asemenea, o ascensiune uluitoare ca antrenor. Cu toate acestea, divorțul dintre cei doi soți a adus în discuție averea pe care cei doi o au de împărțit. Deși agentul FIFA a spus clar că nu există bunuri de împărțit, averea mamei sale, Ionela Prodan aflându-se în spatele a tot ceea ce au obținut împreună, mulți s-au întrebat câți bani avea Anamaria Prodan când s-a măritat cu Laurențiu Reghecampf. Cea care a dat-o de gol pe impresară este chiar fina sa.

Câți bani câștigau Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf când s-au căsătorit

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este, în continuare, un subiect de interes în lumea mondenă din România. Impresara este hotărâtă să renunțe la relația cu soțul său, după ce acesta a apărut în mai multe fotografii alături de amanta sa. În privința banilor pe care cei doi îi au de împărțit, Anamaria susține că nu există astfel de câștiguri de împărțit, motivând că tot ceea ce au adunat împreună a fost obținut pe baza averii regretatei Ionela Prodan, mama Anamariei. Totuși, fina celor doi soți a dezvăluit câți bani câștigau Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf înainte de nuntă, explicând că averea strânsă în toți acești ani a fost construită de cei doi.

Se pare că soții nu aveau deloc venituri spectaculoase, pornind de jos. Cu toate acestea, în prezent, averea celor doi este una fabuloasă. În timp ce Laurențiu Reghecampf își câștiga existența datorită unui salariu obținut la FC Snagov, Anamaria Prodan activa pe atunci în televiziune, câștigând un salariu deloc substanțial.

Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine. Vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci. Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov. Iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea, a povestit fina celor doi, Ramona Lăzuran, pentru wowbiz.ro.

Câți bani avea Anamaria Prodan când s-a măritat cu Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a făcut sacrificii încă din copilărie pentru a deveni omul de astăzi

Totodată, fina cuplului consideră că poziția Anamariei Prodan, în contextul divorțului, este una greșită. Ramona Lăzuran susține că și Laurențiu Reghecampf a muncit enorm pentru cariera pe care o are în prezent, dezvăluind că nici perioada copilăriei sale nu a fost una fără griji. Actualul antrenor al Universității Craiova a făcut multe sacrificii pentru a ajunge ceea ce reprezintă astăzi.

Au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând, a mai spus Ramona Lăzuran pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe