Anamaria Prodan aruncă bomba despre împăcarea cu Laurenţiu Reghecampf. Impresarul, declaraţie neaşteptată

Ana Chivu 01.11.2021, 09:51
Anamaria Prodan aruncă bomba despre împăcarea cu Laurenţiu Reghecampf. Impresarul, declaraţie neaşteptată

Bombă în scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Celebra șatenă vine cu o declarație neașteptată. Ce se întâmplă în relația celor doi soți? Fanii sunt șocați.

Anamaria Prodan, mărturii despre împăcarea cu Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este probabil unul din cele mai mediatizate din showbiz-ul românesc. S-a zvonit de multe ori de-a lungul timpului că cei doi nu se mai iubesc și că ar urma să se separe, dar iată că abia acum acestea reflectă realitatea.

Cei doi au mărturisit public faptul că o să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie, luând pe toată lumea prin surprindere. Nimeni nu a crezut că există probleme atât de mari în cuplu, mai cu seamă că familia a părut una perfectă pentru mulți.

Ana a surprins cu noile mărturii în care sublinia că nu exclude o posibilă împăcare cu Reghe. Cu toate astea, chiar bărbatul a fost cel care a călcat strâmb și a fost ferm în privința despărțirii oficiale.

Vedeta a dezvăluit inițial că nu s-ar împăca cu celebrul antrenor din mai multe considerente, dar și pentru că a aflat din presă faptul că tatăl copilului ei a depus actele de divorț, fără să o anunțe întâi personal pe aceasta. Timpul a trecut și impresara și-a schimbat puțin declarațiile, mărturisind că nu exclude varianta în care ei doi să mai fie împreună.

„Astea sunt nişte lucruri pe care la fel… never say never(n.r: „Niciodată să nu spui niciodată”). Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători, şi de oameni foarte serioşi şi foarte laudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări… niciodata în mocirlă.

Si în momentul ăsta suntem trasi cumva, fara voia noastra, in ceva oribil, de aia încercăm să iesim, să respiram aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă’, a declarat Anamaria Prodan despre o eventuală împăcare cu Reghe.

Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Reghe?
Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Reghe?

“Trebuie să fim un exemplu”

Șatena a subliniat că este un om fericit pentru că fiecare lucru se întâmplă cu un motiv. Ea se consideră foarte puternică și susține că singurul moment dureros din viața sa rămâne pierderea părinților.

“Da. Eu sunt un om fericit pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anumit motiv. Si cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.

Eu toata viata mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi sotul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem. Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă”, a mai spus încă soția antrenorului.

Urmăriți Impact.ro și pe