Anamaria Prodan, acuzaţii grave după apariţia în presă a pozelor cu ea nud. „O să plătească”

Ana Anitoiu 30.11.2021, 14:36

Anamaria Prodan a făcut acuzaţii grave după apariţia în presă a pozelor în care ea poate fi văzută complet dezbrăcată. Impresara a dezvăluit cine ar fi dat spre publicare acele poze pe care ea i le-a trimis doar fostului ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, în urma unui antrenament la sală.

Pe cine acuză Anamaria Prodan că a dezvăluit pozele

Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, a spus că la un moment dat și-a făcut acele poze în oglindă, după un antrenament la sală, și i le-a trimis soțului ei, iar el era singurul care la avea în telefon. Impresara crede că fotografiile au ajuns să circule pe internet din cauza amantei antrenorului, Corina Caciuc, împreună cu care el așteaptă un copil.

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze.

Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal. La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro, care a publicat fotografiile.

Anamaria Prodan, acuzatii grave dupa aparitia in presa a pozelor cu ea nud
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, despre partea bună după ce au apărut poze cu ea nud

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a spus că va lua partea plină a paharului de această dată. Și anume că a văzut multă lume cât de bine arată la vârsta de 49 de ani. În imagini, impresara apare cu o siluetă de invidiat, părul blond lăsat pe spate, toate tatuajele la iveală și purtând doar câteva bijuterii precum brățări și lanțuri.

„Am să iau partea bună a situației și anume că, pe lângă faptul că-s numărul 1 la minte, sunt numărul 1 și la aspect”, a mai spus Anamaria Prodan despre imaginile în care apare nud ce au început să circule pe internet.

Anamaria Prodan, schimbare de look radicală

În urma despărțirii oficiale de Laurențiu Reghecampf, care a anunțat că va divorța, deși „nu se va dezice niciodată” de căsnicia pe care a avut-o cu impresara, Anamaria Prodan a apărut cu o schimbare de look radicală.

„Frumos, nu? Culoarea și părul meu. Frumos, îmi place!”, a scris impresara pe o rețea socială. Vezi AICI schimbarea de look cu care s-a afișat Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...