Anamaria Prodan a şters tatuajul cu chipul lui Reghecampf. Ce desen i-a luat locul pe spatele impresarului. Foto 

Ana Anitoiu 19.06.2022, 13:40

Anamaria Prodan a şters tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf pe care îl avea pe spatele ei, deși la un moment dat a declarat că nu va face acest lucru. Impresara a dezvăluit ce desen a ales pentru a-l înlocui pe cel ce îi amintea de fostul ei partener de viață.

Ce spunea Anamaria Prodan despre tatuajul cu Reghecampf

Încă de când au apărut informații despre destrămarea căsniciei sale, Anamaria Prodan a fost întrebată ce se va întâmpla cu tatuajul pe care îl avea pe spate cu chipul soțului ei. La acea vreme, impresara a spus că îl va lăsa exact așa cum este pentru tot restul vieții.

„Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, inclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să le șterg.

Am multe, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei.”, a spus Anamaria Prodan, care are un singur copil cu Laurențiu Reghecampf. Băiatul, poreclit Bebeto, îi poartă numele.

Anamaria Prodan a sters tatuajul cu chipul lui Reghecampf
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, un alt tatuaj în locul celui dedicat lui Reghecampf

Între timp, Anamaria Prodan s-a răzgândit în privința tatuajului cu chipul soțului ei. Impresara a publicat o fotografie în care a arătat cum l-a modificat, la ceva timp după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o cu Corina Caciuc, care a născut recent un băiat, Liam.

Dacă la sfârșitul lunii mai, impresara Anamaria Prodan anunța că va acoperi chipul lui Laurențiu Reghecampf cu un trandafir, impresara a ales o altă variantă. În cele din urmă, a optat pentru un vultur.

Astfel, în prezent, Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, are tatuat pe spate un vultur ce se îndreaptă cu aripile deschise către tatuajele dedicate celor mai dragi oameni din viața ei. Adică cei trei copii ai ei: Sarah, Rebecca – fiicele ei din căsnicia cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, și Laurențiu Reghecampf Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...