Anamaria Prodan a recunscut tot, după luni de divorț. A făcut totul public: „Este dintr-o altă lume, foarte de sus”

Andra Daoud 18.03.2022, 21:07

Anamaria Prodan pare să își fi găsit fericirea în brațele altui bărbat, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Deși este extrem de discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă în prezent, impresara postează tot felul de fotografii din care lasă să se înțeleagă că este cineva în viața ei care o răsfață cu gesturi romantice. Acum a spus totul cu subiect și predicat.

Anamaria Prodan a recunoscut tot, după luni de la despărțire

Anamaria Prodan este în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf. Impresara și antrenorul s-au despărțit de luni bune, însă în acte încă sunt soț și soție. În timp ce Laurențiu Reghecampf pare mai fericit ca niciodată și urmează să devită tată alături de iubita sa, se pare că soarele a răsărit și pe strada Anamariei Prodan.

Impresara este extrem de discretă în ceea ce privește statusul său sentimental din prezent, însă pare foarte fericită în fotografiile pe care le postează. Anamaria dă de înțeles pe Instagram că în viața ei este în prezent un bărbat care o face să zâmbească și care o copleșește cu tot felul de cadouri. Recent, vedeta a lăsat să se înțeleagă că a fost cerută în căsătorie și a publicat pe Instagram o fotografie în care are un inel pe deget, iar în descriere a scris: „Yes… i will… thank you”.

În urmă cu o zi, s-a fotografiat alături de un buchet imens de trandafiri albi și a pus în descriere mai multe inimioare roșii, mulți înțelegând că este îndrăgostită.

Anamaria Prodan a recunscut tot, după luni de la despărțite. A făcut totul public: „Este dintr-o altă lume, foarte de sus”
Anamaria Prodan a recunoscut că este cineva în viața ei

„Îmi place foarte tare de cineva”

Acum, Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și a recunoscut că este cineva în viața ei și că o așteaptă să divorțeze de Reghe. Impresara a fost invitată în podcastul „Fiță cu Adiță” și a spus că este vorba despre un bărbat foarte special pentru ea.

Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă. Este dintr-o altă lume, foarte de sus”.

Primul termen din procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să fie la începutul lunii februarie, însă s-a amânat, după ce avocații impresarei s-au infectat cu virusul Covid. Anamaria și Reghe au de împărțit o avere foarte mare, care a fost încă de la început mărul discordiei între ei. Impresara și-a acuzat soțul că ar fi sustras bunuri și bani din conturi și a spus că va trebui să îi dea înapoi.

Urmăriți Impact.ro și pe