Anamaria Prodan, apariție cu un inel misterios pe mână. Cum a lăsat să se înțeleagă faptul că s-ar fi logodit

Nicu Stan 24.02.2022, 15:56

Anamaria Prodan, apariție cu un inel misterios pe mână. Cum a lăsat să se înțeleagă faptul că s-ar fi logodit impresara. Războiul dintre Anamaria Prodan și fostul soț este departe de a se fi terminat. Până acum Anamaria Prodan a fost destul de discretă, însă se pare nu mai are de gând asta.

Anamaria Prodan s-a logodit? Nu se știe, dar promite să o facă. ”Da, o voi face”

Toată România se întreabă dacă Anamaria Prodan s-a logodit și a uitat în sfârșit de Laurențiu Reghecampf, după ce a postat pe rețeaua socială o fotogarfie purtând un inel mistrios pe deget. În plus, vedeta a postat și un mesaj cu subînțeles.

Frumoasa bijuterie este chiar pe inelar, acolo unde se poartă verigheta, iar alături de fotografie este și mesajul: ”Da, o voi face”. În postarea respectivă apare încă o altă imagine cu două mâini care formează o inimă. Astfel se poate deduce că impresara ar putea avea gânduri serioase cu un alt bărbat.

A primit Anamaria Prodan inelul de logodna?
A primit Anamaria Prodan inelul de logodna?

Anmaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva fostului soț

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a cerut ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta spune că este mai bine să stea departe unul de celălalt, din cauza ameninţărilor care ajung la ea.

„Am cerut mandat. Nu mai are voie sa se apropie de mine sau de copii până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider ca este mai bine sa stam departe unul de celalalt, pentru că primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă. Am mai pătit nişte lucruri din astea acum câteva luni. Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, cauta sa ma denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea lui Cristi Brancu.

Anamaria Prodan, divorț cu scandal de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după ce antrenorul s-a mutat cu amanta care îi va dărui un copil, Corina Caciuc.

Anul trecut, el a anunțat că a depus actele în acest sens. De atunci, impresara a avut diferite apariții publice, în care i-a adus o serie de acuzații șocante. De curând, Laurențiu Reghecampfs-a decis să vorbească spunându-și propria variantă.

Urmăriți Impact.ro și pe