Anamaria Prodan a făcut anunțul. Becali e în culmea fericirii! Ce veste a primit finanțatorul FCSB

Marian Cărăvan / 28.05.2020, 14:32

Se pregătește, oare, o lovitură de proporții în fotbalul românesc? Anamaria Prodan a făcut anunț care l-a adus pe Gigi Becali în culmea fericirii.

Anunțul care îl face fericit pe Gigi Becali

Gigi Becali speră să facă avere de pe urma vânzării unor jucători din lotul FCSB. Asta visa și înainte de pandemie, asta visează și acum, mai ales după ce a aflat ultimele noutăți. Și nu de la oricine, ci de la un personaj important din fotbalul autohton. Cu toate că această criză care a lovit puternic în sport a tras mult în jos cotele jucătorilor, Gigi Becali poate spera să obțină sume mari pe unul dintre jucătorii săi, considerată o adevărată „perlă” și sursă pentru bugetul echipei în cazul unui transfer. Becali speră în continuare că se va găsi o echipă care să-l cumpere pe Dennis Man și astfel să-și rotunjească veniturile.

O veste excelentă i-a dat chiar Anamaria Prodan, agentul fotbalistului, aceasta purtând discuții pentru un transfer la o echipă de top.

„În continuare se discută. A fost perioada asta când nimănui nu i-a ars de fotbal, dar… Dennis Man e unul dintre cei mai vandabili fotbalişti care se află în lotul echipei lui Gigi Becali, având în vedere tinereţea şi randamentul său. (n.r. – Vor cădea preţurile?) Poate foarte puţin, nu or să cadă… Astea sunt istorii, că e pandemie, nu mai sunt bani. Nu, în fotbal vor fi bani pentru jucătorii de valoare întotdeauna”, a spus Anamaria Prodan la Telekom Sport.

15 milioane pentru Dennis Man!

Gigi Becali a fost destul de evaziv în urmă cu câteva săptămâni, când a vorbit despre un posibil transfer al lui Dennis Man în Serie A.  A pomenit însă și o sumă amețitoare, 15 milioane de euro pentru „perla” sa. O sumă care ar bate recordul deținut de Nicolae Stanciu, vândut pentru 9,7 milioane la Anderlecht.

„Eu am auzit din Italia de o echipă care vrea să dea 15 milioane in trei rate. Prima rata de opt. Iar eu le-am zis să trimită oferta. E o echipă mai mare decât Fiorentina. E cam din capitală. Nu e AS Roma, nu e capitala, dar e aproape de capitală. Se poate compara cu capitala”, a declarat Becali la Pro X.

Dennis Man, 21 de ani, este cotat de transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI