Ana Baniciu i-a enervat la culme pe fani. Schimbarea cu care a surprins pe rețelele de socializare. „Te-ai urâțit de tot”. Foto

Ioana Bucur 24.08.2022, 20:23

Tânără, frumoasă, talentată, cu un tată care a scris un capitol important în istoria muzicii românești. Cu toate că a fost mereu admirată pentru aparițiile sale în spațiul public, mai ales în mediul online, recent, Ana Baniciu a reușit să îi enerveze pe fani. Schimbarea pe care a făcut-o nu a fost pe placul celor care îi urmăresc activitatea pe platformele de social media.

Cum a reușit Ana Baniciu să își supere fanii

Ana Baniciu nu este doar talentată, ci și ambițioasă și disciplinată, dovadă fiind participările sale la show-uri precum „Asia Express” și „Te cunosc de undeva”.

Artista a reușit, în ultimii ani, să își construiască o comunitate numeroasă în mediul online, având, doar pe Instagram, aproape 650 de mii de fani. Vedeta îi ține la curent pe cei care îi urmăresc activitatea pe platforma de social media nu doar cu noutățile din cariera sa, ci le dezvăluie și cele mai importante momente din viața sa de zi cu zi.

O fotografie postată de ea recent a stârnit un val de reacții neașteptate. Printre comentariile pozitive s-au strecurat și mai multe remarci răutăcioase, internauții declarându-se dezamăgiți de schimbările pe care și le-ar fi făcut la nivelul feței.

„Zi nouă, ținută nouă, cântare nouă, oameni noi și tot așa”, a scris Ana Baniciu în dreptul imaginii de pe Instagram.

„Ești o adevărată divă, Ana”, „Nu mai semeni cu Ana Baniciu … devii un șablon mult prea comun”, „Ți-au crescut buzele, mai bine creșteai în înălțime… ”, „Ce ți-ai făcut? Te-ai urâțit de tot”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani pe platforma de social media.

Ana Baniciu i-a enervat la culme pe fani. Schimbarea cu care a surprins pe rețelele de socializare. „Te-ai urâțit de tot”. Foto

„Am fost alături de ea până la ultima suflare”

Artista a suferit o pierdere uriașă în urmă cu câteva luni. Mama sa a murit, lăsând în urmă o suferință cumplită. Ana a postat atunci un mesaj emoționant în mediul online, dezvăluind că petrecuse ultimele două luni alături de cea care i-a dat naștere.

„Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… Pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem.

Am fost alaturi de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...