Amenda uriașă pe care au primit-o bărbații din Călărași care au petrecut cu un cal în sufragerie. Ce se putea vedea pe filmare

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 14.11.2021, 18:11
Amenda uriașă pe care au primit-o bărbații din Călărași care au petrecut cu un cal în sufragerie. Ce se putea vedea pe filmare

Câțiva bărbați din Călărași au făcut înconjurul internetului după ce au apărut într-o filmare petrecând într-o sufragerie, în compania unui cal. Polițiștii le-au stricat ulterior cheful de distracție pentru multă vreme, cu o amendă considerabilă.

Cum au petrecut bărbații din Călărași în compania unui cal, în sufragerie

În imaginile video ce au ajuns pe internet se vede cum bărbații consumau alcool și ascultau muzică de petrecere într-o sufragerie în care era prezent și un cal. La un moment dat, animalul a pus o copită pe umărul unuia dintre ei, care ar fi încercat să-l ridice pe umeri, iar altul i-a dat să mănânce o pâine.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi s-au sesizat și au făcut verificări cu privire la respectarea măsurilor de combatere a pandemiei de coronavirus, valabile în perioada stării de alertă, precum și la respectarea normelor referitoare la protecția animalelor.

Amenda uriasa pe care au primit-o barbatii din Calarasi care au petrecut cu un cal in sufragerie. Ce se putea vedea pe filmare
Un cal, prezent la o petrecere dintr-o sufragerie din judetul Calarasi

Ce amendă au primit bărbații din Călărași care au petrecut cu un cal în sufragerie

În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că la respectiva petrecere au fost prezenți opt bărbați cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, din comuna Nana, judeţul Călăraşi. Polițiștii au aplicat opt sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.500 de lei, în baza Legii 55/2020 referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de coronavirus.

„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni şi nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbaţi în încercarea de a ridica calul pe umeri, menţionăm că atât cabalina, cât şi bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecţiei animalelor”, a transmis IPJ Călăraşi într-un comunicat de presă.

Un preot din Călărași, prins pe picior greșit

În urmă cu câteva luni, un alt incident din județul Călărași a devenit cunoscut de întreaga țară. În luna mai, s-a aflat că un preot din comuna Curcani a fost înregistrat în timp ce încerca să cucerească o adolescentă în vârstă de 14 ani, în timpul spovedaniei. Fata a fost cea care a înregistrat conversația. Ulterior, mama ei a apelat la Poliție.

”Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!”, a început preotul conversația, înțelegându-se că nu a fost la prima abatere. Vezi AICI întreaga conversație dintre preot și adolescentă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...