Amenda pe care a luat-o Oana Lovin după ce i-a strigat ”Marș, criminalo!” Andreei Moldovan. Ea și Codruța Cerva au și lovit un simpatizant al fostului secretar de stat

Nicu Stan 16.04.2021, 11:36
Amenda pe care a luat-o Oana Lovin după ce i-a strigat ”Marș, criminalo!” Andreei Moldovan. Ea și Codruța Cerva au și lovit un simpatizant al fostului secretar de stat

Amenda pe care a luat-o Oana Lovin după ce i-a strigat ”Marș, criminalo!” Andreei Moldovan. Ea și Codruța Cerva au și lovit un simpatizant al fostului secretar de stat.

Cine sunt protestatarele care i-au strigat fostului secretar de stat de la Sănătate,  Andreea Moldovan, ”Marș, criminalo!”. Acestea au fost amendate cu câte 200 de lei

Amenda pe care a luat-o Oana Lovin după ce i-a strigat ”Marș, criminalo!” Andreei Moldovan, fost secretar de stat în ministerul Sănătății. Oana Lovin și Codruța Cerva au și lovit un simpatizant al fostului secretar de stat.

Mai mulți protestatari au făcut scandal miercuri în fața ministerului Sănătății, printre ei aflându-se și Oana Lovin și Codruța Cerva. Cele două femei au scandat zeci de minute împotriva Andreei Moldovan și a lui Vlad Voiculescu, proaspăt revocați din funcțiile de secretar de stat, respectiv ministru al Sănătății.

Oana Lovin și Codruța Cerva
Oana Lovin și Codruța Cerva

Oana Lovin și Codruța Cerva au și lovit un protestatar

În plus, cele două au și lovit un simpatizant al fostului ministru, astfel că jandarmii au fost nevoiți să intervină. De asemenea, mulți dintre protestatari au primit amenzi.

”Ați omorât oameni cu bună știință, criminalilor! Afară, afară din țară cu voi, trădători de țară! Criminali! Criminalilor! Criminalo, marș! Marș, criminalo!” – a strigat oana Lovin la adresa medicului Andreea Moldovan, în momentul în care fostul secretar de stat se dădea să plece cu mașina de la Ministerul Sănătății.

Oana Lovin și Codruța Cerva au fost amendate de către jandarmi

Oana Lovin și Codruța Cerva s-au ales cu câte o amendă de câte 200 de lei de fiecare din partea jandarmilor. Pe de altă parte, Vlad Voiculescu a avut o primă reacție după ce a fost revocat din funcția de ministru al Sănătății.

“Am crezut că premierul nu va folosi forţa pe care i-am dat-o pentru raţiuni care ţin de cariera sa politică. (…) Ne-am pomenit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe, care și-a permis să o ”ievalueze”, exact ca Tudorel Toader. M-am gândit mult ce să vă spun.

Vlad Voiculescu a fost revocat pentru că a supărat sistemul

Mi-e teamă pentru oamenii din țara asta, pentru cei care au nevoie de ajutor, mi-e teamă pentru oamenii buni din sistem, care așteptau o schimbare, pentru cei care au văzut că nu mai e nevoie de argumente pentru a te elimina dacă superi prea tare sistemul. Am găsit vulnerabilități absolut înfricoșătoare la insistuțiile centrale și din teritoriu, vorbesc despre neputința coordonării și neputința unui sistem”, a declarat Vlad Voiculescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI