Amanta lui Ciprian Marica rupe tăcerea. Ce spune despre momentul în care soțul i-a prins la hotel

Nicu Stan 15.10.2021, 16:41
Amanta lui Ciprian Marica rupe tăcerea. Ce spune despre momentul în care soțul i-a prins la hotel

Amanta lui Ciprian Marica, cea care a fost surprinsă în camera de hotel alături de fotbalist, a decis că a venit vremea să facă dezvăluiri. Este incredibil ce spune despre momentul în care soțul ei i-a prins pe amândoi în camera de hotel din Cluj.

Ana Muntean, dezvăluiri despre episodul în care a fost surprinsă de soțul său cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel

Ana Muntean, devenită cunoscută publicului după ce a fost surprinsă chiar de soțul ei într-o cameră de hotel alături de Ciprian Marica, s-a pus pe făcut dezvăluiri de la acel moment neplăcut.

Ana Muntean și Ciprian Marica au avut parte de o întâlnire fierbinte, dar care s-a terminat într-un mod mai mult decât neplăcut.

Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica, s-a impacat cu sotul
Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica, s-a impacat cu sotul

Ana Muntean nu are regrete

Astfel, de curând, Ana Muntean a vorbit deschis despre acest subiect în cadrul unui interviu, în care a dezvăluit că nu are niciun regret.

Ana Muntean a fost surprinsă chiar de soţul său în camera de hotel din Cluj, iar filmările pe care bărbatul le-a făcut celor cei doi au devenit imediat virale.

Ana Muntean recunoaște că a trecut prin momente dificile

Astfel, Ana Muntean a vorbit despre acea perioadă în care a fost protagonista scandalului de proporţii. De asemenea, blondina a recunoscut că a trecut prin momente dificile odată cu acel episod, însă în același timp explică faptul că a avut multe de învăţat din experiența neplăcută.

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, a declarat Ana Muntean, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Ana Muntean, mulțumiri pentru Anamaria Prodan

De asemenea, frumoasa blondină a ţinut să îi mulţumească Anamariei Prodan care a sărit să îi ia apărarea.

”Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus Ana Muntean.

Soțul Anei Muntean a șters cu buretele totul

Timpul s-a scurs, iar infidelitatea Anei Muntean a fost uitată, iar acum tânăra pare că o duce foarte bine. Ba chiar și-a convins soțul să îi acorde o a doua șansă.

Acesta a șters totul cu buretele, iar acum familia celor doi este din nou reunită. Postările pe care le fac în mediul online arată că aceștia formează un cuplu fericit.

Urmăriți Impact.ro și pe