Amanda Anisimova este impresionată de Simona Halep și a dezvăluit ce meci i-a rămas în minte. „A fost un moment magic”

Sorin Barbu 06.07.2022, 12:45
Amanda Anisimova este impresionată de Simona Halep și a dezvăluit ce meci i-a rămas în minte. „A fost un moment magic”

Amanda Anisimova se află la doar câteva ore de cel mai important meci al carierei: duelul cu Simona Halep, din sferturile turneului de la Wimbledon. Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a acordat un interviu în care a lăudat-o foarte mult pe sportiva noastră și a dezvăluit care a fost partida care a impresionat-o cel mai mult.

Amanda Anisimova a lăudat-o pe Simona Halep

Amanda Anisimova – Simona Halep este cel mai așteptat duel din competiția feminină de la Wimbledon. Jucătoarea din România este singura câștigătoare de Grand Slam rămasă în competiție și este favorita confruntării. Cele două s-au mai înfruntat de trei ori, iar Halep conduce cu 2-1.

Amanda Anisimova știe că va avea un meci foarte greu și a acordat un interviu în care și-a dezvăluit toate temerile. A vorbit frumos despre adversară și a spus și care a fost meciul în care a impresionat-o cel mai mult: finala Wimbledon din anul 2019. Simona Halep a învins-o atunci pe Serena Williams cu 6-2, 6-2.

„Finala ei împotriva Serenei, nu cred că cineva s-ar fi așteptat să o învingă pe Serena, deci cred că a fost un moment magic pentru ea. Este o jucătoare incredibilă și va lupta până la capăt, deci cred că a făcut o treabă foarte bună.

A fost un turneu foarte special pentru ea, deci chiar mi-a făcut plăcere să urmăresc acel meci și este o jucătoare foarte bună pe iarbă”, a declarat Amanda Anisimova, potrivit Sportskeeda.

Amanda Anisimova s-a antrenat cu Darren Cahill, înaintea partidei cu Halep

Cele două sportive s-au înfruntat acum două săptămâni, iar Halep a câștigat fără probleme. Anisimova a spus că nu a putut să joace la capacitate maximă din cauza unei probleme medicale.

„Va fi un meci diferit. Bineînțeles, acela a fost un meci grozav pentru mine, dar mă aștept la o partidă dificilă. Sunt aici să joc la fel cum am jucat astăzi, mă concentrez pe jocul meu.

Sunt sigură că pot juca un tenis la fel de bun din nou, dar va fi o provocare. Sunt sferturile de finală de la Wimbledon. Sunt pregătită și abia aștept meciul următor”, a declarat Simona Halep.

Câștigătoarea partidei dintre Simona Halep și Amanda Anisimova o va înfrunta pe sportiva care va ieși câștigătoare din duelul Elena Rybakina (23 de ani, 23 WTA) sau Ajla Tomljanovic (29 de ani, 44 WTA). Jucătoarea din SUA s-a pregătit înaintea partidei cu Darren Cahill, un antrenor de care s-a despărțit acum două luni și care a lucrat multă vreme cu Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe