„Am făcut ulcer”. Declarația șocantă a celebrei vedete după participarea la Survivor (Exclusiv)

Iancu Andreea 08.04.2022, 14:45

Competiția din Republica Dominicană este una dificil de parcurs, mai cu seamă dacă nu ai un antrenament anterior. Lipsa constantă a hranei și probele extrem de solicitante fac multe „victime” în rândul concurenților, care cedează pe rând. Declarația recentă a unei celebre vedete care a trecut prin această experiență dezvăluie latura mai puțin plăcută a show-ului Survivor România. Aceasta a recunoscut că se confruntă cu probleme serioase de sănătate

Declarația unei vedete după participarea la Survivor. Cum a făcut Otilia Bilionera ulcer

Emisiunea Survivor România este una dintre cele mai apreciate producții de televiziune, mai cu seamă pentru că îi supune pe concurenți unei presiuni și unor condiții dificile de trai. Iar toate acestea nu rămân fără repercusiuni în cazul unora dintre concurenți. Una dintre vedete, care a fost în tabăra Faimoșilor până la un moment dat, a dezvăluit că se confruntă cu probleme mari de sănătate în urma evoluției sale din concurs.

Otilia Bilionera nu a reușit să ajungă într-o etapă foarte înaintată în competiția din Dominicană, însă a rezistat eroic mai multor săptămâni, în ciuda situației sale delicate de sănătate. Vedeta a recunoscut într-un interviu recent pentru Ego.ro, că s-a îmbolnăvit de ulcer în urma șederii sale de la Survivor România 2022, iar acum este nevoită să țină regim.

„Încă mă refac după Survivor. A trecut o lună și încă am problemele mele, pe care le-am făcut acolo. Toată lumea crede că am venit cu ele de acasă, dar eu m-am îmbolnăvit acolo. Am făcut ulcer la Survivor. Sunt nevoită să țin regim și să iau pastile”, a povestit Otilia Bilionera pentru Ego.ro.

Declarația unei vedete după participarea la Survivor
Otilia a părăsit competiția de la Survivor România, în urma căreia s-a ales cu ulcer

Cum se simte vedeta după revenirea în țară

Frumoasa cântăreață a trăit momente dificile în Republica Dominicană, iar participarea sa la Survivor România 2022 a fost soldată cu instalarea ulcerului. După ce s-a întors în țară, în urma eliminării sale din competiție, Faimoasa a trebuit să își schimbe stilul de viață pentru a nu accentua problemele dobândite în concurs. Aceasta este nevoită să mănânce trei mese pe zi și două gustări din cauza ulcerului.

„Am slăbit și m-am îngrășat la loc. Acum am aceeași greutate pe care o aveam înainte de Survivor. Din cauza ulcerului am fost nevoită să mănânc trei mese pe zi și două gustări, lucru pe care eu nu îl făceam. Simt nevoia să ronțăi ceva tot timpul pentru că mă roade stomacul, așa că am pus totul la loc într-o lună. Ba chiar, cred că am un kilogram peste pentru că am tot timpul senzația că trebuie să mănânc sau să mă gândesc ce mănânc peste două ore, am rămas așa cu niște sechele.

Otilia a devenit un artist cunoscut în urma hit-ului său, „Bilionera”, care a propulsat-o în topurile muzicale din România dar și de peste hotare, acolo unde vedeta este deja celebră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...