Care este povestea reală din spatele hitului „Bilionera”. Otilia a spus tot adevărul abia acum

Cătălina Burghelea 20.10.2021, 14:20
Care este povestea reală din spatele hitului „Bilionera”. Otilia a spus tot adevărul abia acum

Celebra cântăreață Otilia are milioane de fani în toată lumea. Datorită talentului cu care a fost înzestrată și a frumuseții de la „Mama Natură”, vedeta s-a făcut repede remarcată în lumea muzicală. Una dintre melodiile care au consacrat-o este „Bilionera”, piesă care a ajuns, în scurt timp de la lansare, pe locul 1 în topurile mondiale. Puțină lume știe că hit-ul ascunde o poveste, pe care frumoasa artistă a dezvăluit-o abia acum.

Succes internațional cu piesa „Bilionera”

Supranumită „Bilionera”, după numele melodiei care i-a adus faima la nivel internațional, Otilia trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Are o carieră de succes, contractele de imagine merg strună, nu duce grija zilei de mâine și duce o viață de lux. La șapte ani de la lansarea piesei-fenomen „Bilionera”, artista a dezvăluit, pentru prima dată, amănunte surprinzătoare despre melodia sa devenită hit internațional.

Otilia se mândrește cu piesa sa, care a atins, pe toate platformele online pe care este prezentă, un miliard de accesări. Recent, solista, devenită una dintre vedetele casei de discuri Roton, a vorbit, într-un mesaj video adresat fanilor ei, despre povestea ce se ascunde în spatele acestui hit.

Ce nu a spus Otilia până acum despre celebra sa melodie

Lansată în anul 2014, „Bilionera” a ocupat, la acea vreme, primul loc în topurile muzicale ale radiourilor din Turcia, Pakistan, India, Grecia, Bulgaria, fiind inclusă, ulterior, în categoria evergreen în aceste state și nu numai. Curios este faptul că Otilia nu s-a bucurat, la început, de același succes și în România.

„Aș putea spune că, în România, țara mea, B ilionera a pornit cu stângul, după ce a fost refuzată, inițial, de radiouri. Însă pe mine m-a ambiționat și mai mult acest lucru. Am lansat piesa, inițial fără videoclip, în februarie 2014. Atunci am lansat-o pe YouTube, iar Bilionera a început să fie tot mai ascultată de la o zi la alta”, a spus artista, la șapte ani de la lansarea hit-ului.

„Bilionera” a devenit un fenomen

La scurt timp de la lansare, când „Bilionera” ajunsede la peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube, Otilia a făcut și videoclipul piesei. Tot în acea vară din 2014, după ce melodia era deja difuzată la radiouri din Bulgaria, Turcia, Grecia, Pakistan și India, a fost preluată de radiourile din România, ajungând imediat și în topurile naționale.

„Pentru mine, acel moment a fost extrem de important, pentru că îmi doream ca piesa mea, care se dovedea deja a fi un hit internațional, să fie ascultată și la radiourile de la mine de acasă, din România. Bilionera a devenit un fenomen și a adunat milioane de fani din întreaga lume. Pe TikTok, de exemplu, a strâns 35 de milioane de tag-uri. Până acum, am cântat-o, în concerte și la alte evenimente publice, probabil de mii de ori. Remixurile pe care le-am făcut la Bilionera s-au transformat, la rândul lor, în hituri”, a dezvăluit vedeta.

Vedeta are în palmares premii importante

Melodia lansată în urmă cu șapte ani i-a adus Otiliei nu doar faimă internațională, ci și premii importante, între care „Best Balkan Female Artist” (2017), „Golden Panther Music Awards” (2018) sau Bama Music Awards (2019).

„Ce m-a învățat Bilionera și ce aș vrea să vă spun tuturor, în speranța că vă va ajuta și pe voi, este ca niciodată să nu renunțați la visul vostru. Niciodată. Bilionera mi-a demonstrat că poți reuși, în ciuda piedicilor pe care, la început, le poți întâmpina. Eu am crezut în piesa mea. Am crezut în Bilionera. Am știut, chiar de la început, că pot ajunge la sute de milioane de oameni cu ea, că îi pot bucura, că îi pot face să cânte, să danseze, să se distreze cu mine”, a mărturisit Otilia, potrivit Roton.

A scos hit după hit

După hit-ul „Bilionera”, succesul artistei nu s-a oprit aici. Otilia a mai lansat piese extrem de apreciate de către fanii săi: „Diamante” și „Prisionera”, cu peste 60 de milioane de vizualizări, respectiv peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube. Un alt hit al Otiliei este „Adelante”, piesa originală și remixul fiind ascultate de peste 130 de milioane de ori pe YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe