FOTO EXCLUSIV

Alina Puşcaş face furori şi la cumpărături. Cum a produs vedeta de la Antena 1 un ambuteiaj când a ieşit din magazin. FOTO EXCLUSIV

Ana Ionescu, Ștefan Olteanu 27.05.2021, 15:22

Alina Pușcaș face furori, chiar dacă este mămică a trei copii. Are o siluetă perfectă și chiar reușește să atragă privirile tuturor bărbaților în trafic cu trupul său bine lucrat la sală. Mai mult, bruneta a provocat recent un ambuteiaj în trafic.

Alina Pușcaș face furori la cumpărături. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii Te Cunosc de Undeva, a fost surprinsă recent de fotoreporterii impact.ro la cumpărături. Mămica Alina este super sexy, chiar și după trei nașteri. Se mândrește cu un corp superb, tonifiat, foarte bine lucrat la sala de fitness. Ea a mers zilele trecute la un magazin în zona Băneasa într-o ținută mulată, cu care i-a înnebunit pe șoferi.

Frumoasa brunetă a provocat chiar un ambuteiaj, căci șoferii nu au mai putut fi atenți la trafic, în momentul în care vedeta și-a făcut apariția la o trecere de pietoni. Dornici să o admire, mai mulți șoferi s-au înghesuit să îi acorde prioritate prezentatoarei, care a fost mai degrabă încurcată de gestul şoferilor şi aproape că a trebuit să se întoarcă şi să treacă iar către maşina ei, creând o încurcătură mare în trafic.

Alina Puscas face furori si la cumparaturi Cum a produs vedeta de la Antena 1 un ambuteiaj
Alina Puscas face furori si la cumparaturi Cum a produs vedeta de la Antena 1 un ambuteiaj

Alina Pușcaș este dependentă de sport

Alina Pușcaș este foarte atentă la alimentația sa și este dependentă de sport. Realizatoarea TV face foarte multă mișcare și merge aproape zilnic la sală. Are un corp superb, pentru care face însă eforturi. Chiar și în timpul celor trei sarcini, Alina a continuat să facă sport.

„Am preferat ca în primele patru luni de sarcină să mă opresc din efortul fizic, dar am început să fac plimbări dese. Am revenit în sala de fitness cu circuite mai ușoare, cât să nu pună sarcina în pericol, dar și mai mult cardio. Alimentația mi-am păstrat-o bogată în vitamine și proteine”, mărturisea Alina.

Alina Pușcaș are o un meniu special. Mănâncă foarte sănătos și nu face niciodată excese. Micul dejun include două ouă fierte, un iaurt cu miere, nuci și goji, o felie de pâine cu somon afumat, o ceașcă cu cafea, un fruct și apă plată. La prânz mănâncă o salată verde cu brânză, semințe, curcan sau vită, apoi un fel principal, de obicei grătar cu legume sau orez. Iar seara o salată bogată sau un fel principal asemănător celui de la prânz. „O dată la două zile, la prânz mă răsfăț cu un desert delicios”, spunea Alina.

Alina Pușcaș este mămică a trei copii. Primul său copil a venit pe lume în anul 2015, apoi, doi ani mai târziu, în 2017, vedeta a adus pe lume și al doilea copil. În același an, realizatoarea TV s-a căsătorit cu tatăl copiilor săi, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Familia vedetei a devenit completă în anul 2019, când frumoasa prezentatoare TV a născut pentru a treia oară.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe