Alina Eremia și-a surprins fanii cu noul look. Schimbarea radicală făcută de artistă a fost total neașteptată. Foto

Anca Manolica 28.11.2022, 14:50

Fanii Alinei Eremia au rămas surprinși atunci când au văzut cea mai nouă schimbare de look a artistei. Printre proiecte, concerte și evenimente în care aceasta este implicată se pare că vedeta a dorit să își facă puțin timp și pentru ea. Iată cu ce nouă coafură dorește cântăreața să întâmpine noul an.

Alina Eremia, schimbare radicală de look

Îndrăgita cântăreață și-a luat prin surprindere urmăritorii după ultima vizită în salon. Recent, Alina Eremia a postat o fotografie pe rețelele sociale, acolo unde, de altfel, este foarte activă și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Așadar, aceasta a decis să împărtășească cu cei care o apreciază schimbarea de look pe care a făcut-o.

Ei bine, pe final de an, artista a decis să își acorde mai mult timp pentru ea. Astfel că, a mers la un salon de înfrumusețare acolo unde a petrecut ore bune. Aceasta și-a luat prin surprindere admiratorii cu decizia ei de a renunța la părul lung. Vedeta a decis să încerce o cu totul altă coafură.

Alina Eremia
Alina Eremia

Rezultatul final a fost foarte apreciat

Alina Eremia a recunoscut că a făcut această schimbare ghidată de impuls, dar, în același timp, și că deciziile spontane de multe ori mai bune, fapt confirmat și de fani în comentariile la postare. Așadar, artista a mers la un salon de înfrumusețare, de acolo de unde a ieșit cu totul schimbată.

Îndrăgita cântăreață a ales să renunțe la o bucată bună din lungimea părului, acum podoaba ei capilară ajungându-i doar până la umeri. De asemenea, ea nu mai este blondă, așa cum am putut-o admira ani de zile. „Câteodată, nu e rău să fii o fire impulsivă!”, a scris Alina Eremia în descrierea postării.

Citește și: Alina Eremia vrea să devină mamă. Artista, pregătită să renunţe la călătorii şi la silueta de invidiat

Desigur fanilor le-a plăcut schimbarea adoptată și au reacționat în mod pozitiv. Aceștia i-au adus multe cuvinte de laudă, complimentând-o în cele mai frumoase moduri.

„Zeița îți sta așa bine sincer și eu vreau sa ma tund așa cum ești tu !! Om minunat te ador.”, „Wow ce bine îți stă.”, „Chiar nu mă așteptam la o schimbare ca asta, dar îți stă superb!”, „Ești curajoasă să adopți așa tunsoare.”, „Ce bine îții stă.”, „Ce fain îți stă cu această tunsoare!!”, „Iubesc noul tău look.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...