Loredana a apelat la o nouă schimbare de look. Vedeta se transformă pe zi ce trece. Foto

Andra Daoud 13.07.2022, 14:27

Loredana Groza nu încetează să își surprindă fanii cu schimbările de look. Artista cameleonică apelează la tot felul de trucuri care o ajută să impresioneze cu fiecare apariție, fie că este pe scenă sau la televizor. După ce a purtat peruci roșcate în emisiunea de umor de la Antena 1, Lori a decis să facă o schimbare și a trecut pragul salonului de coafură.

Loredana și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look

Lori a rămas fidelă de ani de zile aceleiași culori de păr. Blondul o prinde cel mai bine și, chiar dacă lungimea părului și coafura s-au schimbat des, culoarea a rămas aceeași, cu mici diferențe de ton. Acum, Loredana Groza a decis să facă o schimbare vizibilă și și-a deschis culoarea părului cu o nuanță.

Diva a postat pe Instagram Stories noul look și a apărut cu un blond mai deschis decât nuanța cu care își obișnuise fanii, dar și cu părul puțin mai scurt. Nuanța este una perfectă pentru vară și o face pe Lori să arate cu câțiva ani mai tânără decât este. Artista e foarte preocupată în ultima vreme de felul în care arată, iar acest lucru se vede în imaginile pe care le postează aproape zilnic pe rețelele sociale.

Loredana este mândră de formele ei și nu ezită să și le pună în valoare cu orice ocazie. În vârstă de 52 de ani, Lori arată și se simte cu mult mai tânără, iar energia pe care o are de fiecare dată când apare pe scenă este aceeași ca la începuturile carierei.

Loredana a apelat la o noua schimbare de look. Vedeta se transforma pe zi ce trece. Foto
Loredana s-a afisat cu noul look pe Instagram Stories

Loredana Groza, despre operațiile estetice

Schimbările prin care a trecut Loredana în ultima vreme i-au determinat pe mulți să spună că artista a exagerat cu intervențiile estetice. Lori nu a ezitat să le răspundă cârcotașilor și a susținut că nu are nicio operație estetică.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow.

Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor!”, povestea Lori, în urmă cu ceva timp, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe