Alin Oprea, acuze incredibile pentru fosta soție. Ce i-ar fi furat aceasta

Rădulescu Valentin 10.09.2020, 08:19
Alin Oprea, acuze incredibile pentru fosta soție. Ce i-ar fi furat aceasta

Războiul dintre Alin Oprea și Larisa pare să fie din ce în ce mai dur. După ce s-au acuzat reciproc de infidelitate, cei doi se află în prag de divorț, iar artistul a apelat de curând la autorități pentru a putea intra în propria casă. Acum însă, Alin Oprea o acuză pe fosta lui soție de furt. Ce a putut să facă Larisa?

Alin Oprea își acuză soția de furt!

Recent artistul de la Talisman a avut parte de un incident neplăcut. După ce a încercat să intre în casă și nu a fost lăsat de rudele Larisei, acesta a realizat că fosta soție i-a furat unul dintre cele mai de preț lucruri. Alin Oprea a mărturisit că a vrut să își recupereze instrumentele muzicale, dar nu și-a mai găsit chitara care l-a ajutat să se lanseze în carieră. Acesta își acuză fosta soție că a încercat să îi vândă toate instrumentele chiar prin intermediul fraților ei.

„Chitara aceasta legendară, pe care o am din 1995, a fost dată din casă și nu știu unde este. O voi căuta cu Poliția pentru că așa ceva este inadmisibil. Este chitara cu care am înregistrat primul hit Talisman, «Atât de singur». În plus, am achiziționat-o înaintea căsătoriei, deci nu era bun comun. Chitara a fost sustrasă, nu distrusă”, a spus Alin Oprea, potrivit click.ro.

Alin Oprea, acuze incredibile pentru fosta soție. Ce i-ar fi furat aceasta
Alin Oprea, acuze incredibile pentru fosta soție. Ce i-ar fi furat aceasta

Fiica lui Alin Oprea, mesaj acid pentru tatăl ei

Melissa a transmis de curând un mesaj dur la adresa tatălui său, susținând că nu a procedat deloc corect atunci când a chemat poliția pentru a putea intra în propria casă. Aceasta nu îl mai recunoaște pe Alin și este de părere că s-a schimbat complet.

Totodată, Alin Oprea susține că cei doi copii ai lui sunt influențați în continuu de Larisa, întorcându-i împotriva lui.

„Bună seara! Vreau doar să spun câteva cuvinte și după nu mai spun nimic, pentru că nu pot. Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă și să vorbești cu noi, cu copiii tăi. Dar tu ai ales să vii la televizor! Ai chemat poliția pentru o femeie bătrână!? Cine ești? Cum poți să faci așa mult rău?? Doar oprește-te, te rog! Doar oprește-te! Asta e tot ce am vrut să zic, la revedere!”, a spus Melissa Oprea la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe