Alin Oprea a ajuns la capătul puterilor. A cedat și a divulgat secretul murdar al fostei soții. Ce a spus însă despre actuala iubită a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Iancu Andreea 21.09.2020, 13:40
Alin Oprea a ajuns la capătul puterilor. A cedat și a divulgat secretul murdar al fostei soții. Ce a spus însă despre actuala iubită a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Divorțul dintre Alin și Larisa Oprea este în plină desfășurare. Deși au fost împreună timp de 22 de ani, acum cei doi parteneri își aruncă vorbe grele. Recent, artistul a făcut o dezvăluire inedită despre fosta soție. Astfel, imaginea publică a Larisei Oprea este total diferită de cea cu care ne-am obișnuit.

Alin Oprea, despre secretul fostei sale soții

Încă de la debutul scandalului dintre cei doi, cântărețul a fost acuzat de către Larisa Oprea de infidelitate. Iar acest lucru se datorează faptului că în ultima vreme Alin a decis să se afișeze discret alături de noua sa iubită. Cântărețul susține că el nu a ascuns această relație.

Pe de altă parte, artistul o acuză pe fista soție de faptul că nu i-a fost fidelă doar lui în decursul anilor. Astfel, prezent în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Alin Oprea a dezvăluit de câte ori a fost înșelat.

“Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare. Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități. Eu le voi demonstra pe toate”, a declarat Alin Oprea la Antena 1.

Artistul a investit mai mult timp pentru el foto - click.ro
Artistul a investit mai mult timp pentru el
foto – click.ro

Schimbare radicală după despărțirea de soție. Cine este, de fapt, actuala iubită

Alin Oprea pare să trăiască o poveste de dragoste care îl încarcă cu energie bună. El a mărturisit că a reușit să găsească o persoană alături de care să se simtă în largul său. De asemenea, cântărețul a decis să aibă mai multă grijă la modul în care arată, mănâncă sănătos și face sport. Iar toate acestea pentru că se simte din nou liber.

Se pare că noua femeie de la brațul lui Alin Oprea este exact ceea ce el avea nevoie în această perioadă. Artistul a oferit mai multe detalii despre cea care i-a intrat la inimă și alături de care este fericit.

“Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mentală și necesară. Practic, hotărâsem să rămân singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul-pereche aproape. Este iubita mea, nu e amanta mea, așa cum se spune, nu e o brunetă focoasă, este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară”, a declarat Alin Oprea, recent.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...