Alimentul care îți aduce norocul în casă. Nu trebuie să îți lipsească niciodată din locuință

Iancu Andreea 03.11.2021, 12:34
Alimentul care îți aduce norocul în casă. Nu trebuie să îți lipsească niciodată din locuință

Superstițiile românilor sunt multe și legate de o mulțime de laturi ale vieții. Dincolo de crezurile care țin de obiceiuri precum aruncarea gunoiului noaptea sau pisica neagră, ambele aducând ghinion, există și alimentul care își aduce norocul în casă. Se pare că prezența acestuia în cămin este oportună.

Care este alimentul care îți aduce norocul în casă

O vorbă spune că „norocul ți-l faci cu mâna ta”, astfel că toată lumea este îndrumată să acționeze pentru a se bucura de o șansă în plus în viață. Printre activitățile zilnice care te pot sprijini să cunoști succesul se află și unele obiceiuri despre care unii consideră că sunt benefice atunci când vrei să atragi norocul de partea ta. De exemplu, alimentul care îți aduce norocul în casă este chiar un produs obișnuit, pe care îl au mulți români în bucătărie și care poate să sporească câștigurile financiare.

Mulți români apelează la diferite trucuri pentru a ține ghinionul departe și a atrage energiile pozitive, însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca mierea să fie responsabil de o astfel de acțiune. Dincolo de gustul extraordinar și de beneficiile pentru sănătate, mierea, care se află în casele tuturor, are o putere deosebită și simbolizează bunăstarea și avuția, posedând chiar o putere magică.

Alimentul care aduce norocul în casă
Mierea ascunde beneficii pentru casă

Ce reguli trebuie să respecți pentru a atrage norocul cu miere

Lipicioasă și dulce, mierea ar trebui să se regăsească în bucătăria tuturor. Cu toate acestea, este important să respecți câteva reguli. De exemplu, borcanul cu miere trebuie să fie poziționat corect în locuință, astfel încât energia sa benefică să fie activă. Acesta trebuie plasat chiar în centrul mesei, astfel încât toate persoanele din casă să aibă acces la alimentul miraculos. În plus, mierea ar putea să sporească norocul la bani.

Un alt aspect extrem de important este legat de starea pe care o are mierea. O regulă de aur spune că mierea nu trebuie să se cristalizeze. Atunci când procesul de cristalizare începe înseamnă că problemele te pândesc sau vei avea parte de impedimente în planurile tale. Ghinionul te va urmări dacă păstrezi borcanul cu miere cristalizată, astfel că ar fi bine să eviți o astfel de miere. De asemenea, mierea cristalizată atrage bolile și problemele financiare, așa că asigură-te că nu ai un astfel de aliment prin casă atunci când îți dorești să atragi norocul asupra căminului tău. Aruncă borcanul cu miere cristalizată dacă îți dorești să îi ții pe cei dragi departe de probleme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...