Alimentele la care a renunțat Nicoleta Voica după ce a slăbit 35 de kilograme. Secretul care o ajută să își mențină greutatea

Badea Violeta 12.10.2022, 11:29

Nicoleta Voica este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară din țara noastră, iar acum a devenit și un adevărat model pentru femei. Interpreta a reușit să dea jos nu mai puțin de 35 de kilograme. Iată care sunt alimentele la care a renunțat artista pentru a slăbi atât de mult!

Cum a slăbit Nicoleta Voica 35 de kilograme

Nicoleta Voica este, fără îndoială, una dintre cele mai solicitate interprete de muzică populară din țara noastră. La cei 66 de ani ai săi, artista arată foarte bine și are o siluetă la care multe femei nici nu îndrăznesc să viseze.

Celebra cântăreața a recunoscut că a apelat la operația de micșorare a stomacului, însă acest lucru nu a fost suficient. Pentru a-și atinge obiectivul, Nicoleta Voica spune că a trebuit să renunţe la câteva alimente. Doar așa a reușit să scape de mai bine de 30 de kilograme. În plus, artista face și multă mișcare pentru a se mențină în formă și pentru a se tonifia.

„Când m-am dus să mă operez, aveam 80 de kilograme („Startul” la slăbit a început însă de la aproape 100 de kilograme – n.r.). Am avut trei operaţii.

Înseamnă sănătate, tinereţe, restartare într-un fel. Mă simt mai tânără, cu mai multă vigoare. Eu acum am 65 de kilograme, dar mai dau cinci.

Fac 150 de abdomene pe zi, 100 de scări pe stepper, merg pe bandă 4 kilometri zilnic şi fac exerciţii pentru braţe. Înainte, nu aş fi făcut nimic. Nu mănânc nimic care conţine chimicale, nu mezeluri, nu lămâie, nu oţet – un an de zile, nu alcool”, a povestit Nicoleta Voica în cadrul emisiunii „Răi, da’ buni”, difuzată la Antena Stars.

Nicoleta Voica 5
Nicoleta Voica 5

Pierderea importantă pe care a suferit-o Nicoleta Voica

În urmă cu ani buni, cântăreața și-a pierdut unul dintre frați. Silviu a decedat după ce i-a fost amputat un picior. Bărbatul suferea de cancer osos și medicii îi mai dăduseră puține șanse de supraviețuire. Nicoleta Voica nu a trecut nici acum peste pierderea fratele ei, mai ales că acesta s-ar fi îmbolnăvit brusc, după ce ar fi făcut o entorsă la gleznă.

„Eram cinci fraţi. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu, l-am trimis la doctor. A venit medicul si mi-a zis că are un fel de cancer osos. L-am dus la Timişoara. Acolo, medicul i-a făcut investigaţii şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi”.

Când s-au deschis uşile, l-am văzut. Nu dormea. Încerca să vorbească, dar nu putea de durere. Am stat câteva zile în spital, încercam să-l înveselesc, dar nu îmi ieşea. La un moment dat m-a sunat Tudor Vornicu, care m-a ajutat enorm. L-am adus la un spital, iar medicul ne-a zis că-i taie piciorul. N-a putut să-i spună el. I-am spus eu.”, a declarat artista, conform celor de la Wowbiz.

Citește și Nicoleta Voica, mireasă la 62 de ani. Cine e iubitul mult mai tânăr care a dus-o la altar!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...