Alexia și Aris, cei doi copii ai Andreei Esca, vor merge la America Express 2024. Lovitură dată de Antena 1

Stan Filon 11.05.2023, 20:47

Antena 1 dă o lovitură puternică concurentului Pro TV, după ce a reușit să semneze un contract cu copiii Andreei Esca! Alexia Margot și Aris Melkior Eram, cei doi copii ai vedetei Pro TV, sunt printre primii concurenți anunțați deja pentru următoarea emisiune America Express 2024!

Alexia și Aris, cei doi copii ai Andreei Esca, vor merge la America Express 2024

Încep să apară detalii foarte importante despre emisiunea-fenomen America Express, de la Antena 1! Producătorii Mona Segall și Robert Lionte au dezvăluit într-un podcast că emisiunea se va desfășura tot în America Latină, iar acum au apărut și numele primilor concurenți!

Spre surpriza tuturor, producătorii emisiunii America Express se pare că au semnat un contract cu nimeni alții decât cu copiii Andreei Esca, potrivit unor surse citate de TVMania! Astfel, Alexia Margot, în vârstă de 22 de ani, și Aris Melkior Eram, în vârstă de 19 ani, vor pleca în aventura vieții lor, iar telespectatorii Antena 1 vor fi martorii lor.

Alexia si Aris, cei doi copii ai Andreei Esca, vor merge la America Express 2024
Alexia si Aris, cei doi copii ai Andreei Esca, vor merge la America Express 2024

Telespectatorii Antena 1 vor urmări aventurile copiilor Andreei Esca

Alexia Eram poate primi sfaturi foarte importante chiar dela iubitul său, Mario Fresh, care a concurat și el, alături de Alex Velea, în urmă cu ceva timp. Mai exact, cei doi au fost concurenți în ediția din 2020, care s-a desfășurat în Asia. Frumoasa fiică a Andreei Esca este un influencer de referință, însă tânăra a recunoscut că a ajuns sus atât de repede și datorită faptului că mama sa este foarte cunoscută. Spune că s-a menținut în topuri însă prin muncă multă și seriozitate.

„Am ajuns aici probabil mult mai rapid pentru că mama mea este Andreea Esca și mi-a deschis niște uși, așa cum face orice părinte. Apoi, cred că dacă nu eram bună în ceea ce fac nu mai existam. M-am menținut și am muncit și aici sunt”, declara Alexia.

Dacă Alexia este foarte cunoscută, Aris Eram (19 ani) s-a ținut departe de ochii curioșilor. Tânărul este student la Barcelona, iar experiența din Spania îi va prinde foarte bine în aventura din America Express, deoarece va colinda mult cu sora sa prin țările latine, unde se vorbește limba spaniolă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...