Alex Velea și Lino Golden, la cuțite. Au fost aruncate cuvinte grele. De ce l-a luat la rost pe „fiul său adoptiv”

Rădulescu Valentin 05.10.2020, 15:40

Alex Velea și Lino Golden au ajuns de curând la cuțite. Cei doi erau văzuți des împreună, iar Alex Velea chiar la ajutat să se lanseze pe plan muzical. Totodată, se pare că din mai multe motive, prietenia lor nu mai este posibilă. Anunțul dur a fost făcut chiar de către partenerul Antoniei pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat între ei?

Alex Velea și Lino Golden au terminat prietenia!

După ce Mario Fresh a anunțat că s-a terminat ”frăția”, dintre el și Alex Velea, artistul care l-a dus pe drumul succesului, iată că acum vine și rândul lui Lino Golden. Alex Velea a lansat recent un mesaj dur la adresa lui Lino Golden pe rețelele de socializare. Unul dintre motivele principale ar fi chiar prietenia dintre acesta și Abi, cel cu care Alex Velea a avut o bătălie între melodii și o mică ”ceartă”.

Mesajul ar fi fost adresat chiar de ziua lui Lino Golden, căruia Alex Velea îi urează la ”La mulți ani, Șerpișorule!”. De asemenea, se pare că Alex Velea nu vrea să facă pace, deoarece artistul a scris la final că ”nu s-a încheiat nimic, abia începe”.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa.
De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a spus iubitul Antoniei pe rețelele de socializare.

Alex Velea și Lino Golden, la cuțite. Au fost aruncate cuvinte grele. De ce l-a luat la rost pe
Alex Velea și Lino Golden, la cuțite. Au fost aruncate cuvinte grele. De ce l-a luat la rost pe „fiul său adoptiv”

Prietenia dintre Alex Velea și Mario Fresh s-a terminat

Deși Alex Velea și Mario Fresh erau îndrăgiți de public, mai ales după ce și-au făcut și apariția la Asia Express, cei doi au ales să încheie orice fel de prietenie. Mario Fresh a anunțat recent că au păreri diferite, iar astfel a fost nevoie să găsească o ”cale de mijloc”. Unul dintre motivele principale de la care a pornit separarea celor doi, ar fi fost zvonul că Antonia nu o agreează pe iubita acestuia.

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe rețelele de socializare, citat de spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe