Alexia Eram, despre ce înseamnă să fii fiica Andreei Esca. Tânăra recunoaşte: „E super greu”

Ana Anitoiu 02.07.2021, 16:02

Alexia Eram a vorbit despre cum este să fie fiica Andreei Esca, de fapt, în contextul în care multe persoane o consideră o tânără cu privilegii datorită familiei în care s-a născut. În vârstă de aproape 21 de ani, ea a recunoscut că face terapie de ceva timp și a explicat motivul.

De ce face terapie Alexia Eram

Alexia Eram a dezvăluit că obișnuiește să plângă aproape în fiecare zi, pentru că aceasta este modalitatea prin care se poate descărca de stres și de lucrurile ce o fac să simtă anxietate. Tânăra care va împlini vârsta de 21 de ani pe 31 august, a precizat că dace terapie de cinci ani, cu unele pauze.

”Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, am făcut din nou peste trei ani, câteva luni, iar m-am oprit și acum m-am apucat de aproape un an, de când a început pandemia. Mă ajută foarte mult. Nu trebuie să ai o problemă să faci terapie. Doar ai pe cineva acolo cu care să vorbești și în care să ai încredere.

E cineva care e complet obiectiv cu sentimentele tale și cu ce ți se întâmplă și poate să-ți dea nu neapărat sfaturi, dar niște întrebări la care să răspunzi și să-ți dai seama ce faci ca să-ți rezolvi aceste probleme”, a declarat Alexia Eram în podcastul ”Seencer” al Laurei Giurcanu.

Alexia Eram, despre ce inseamna sa fii fiica Andreei Esca
Alexia Eram si Andreea Esca

Alexia Eram, despre cum este să fie fiica Andreei Esca

De asemenea, Alexia Eram a explicat de ce nu este ușor să fie fiica Andreei Esca. Tânăra, care are numeroși urmăritori în mediul online și care are o relație cu Mario Fresh, recunoaște că a fost ajutată în ceea ce face acum și că nu știe dacă ar fi ajuns atât de departe dacă nu s-ar fi născut în această familie. Pe de altă parte, ea a spus că se confruntă și cu unele dificultăți.

”Pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea. Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată”, a spus Alexia Eram.

Astfel, Alexia Eram a explicat că încearcă să fie atentă la tot ceea ce publică pe internet și consideră că nu poate fi la fel de liberă ca alți creatori de conținut, în ciuda faptului că nu ar fi făcut ”mari chestii” în plus dacă n-ar fi fost fiica Andreei Esca.

Urmăriți Impact.ro și pe