VIDEO

Alexandru Mitriță a ajutat echipa lui Răzvan Lucescu să se califice în semifinalele Cupei Greciei. Meci de infarct pentru românii de la PAOK

Sorin Barbu 10.02.2022, 12:45
Alexandru Mitriță a ajutat echipa lui Răzvan Lucescu să se califice în semifinalele Cupei Greciei. Meci de infarct pentru românii de la PAOK

Echipa lui Răzvan Lucescu s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei după un meci dramatic. Atacantul român, Alexandru Mitriță, a fost omul decisiv. A intrat pe teren în repriza secundă și semnat reușita decisivă, după o fază superbă, în minutul 90+7. Antrenorul român a fost foarte încântat de jucătorii lui PAOK Salonic.

Alexandru Mitriță și Răzvan Lucescu s-au calificat în semifinalele Cupei Greciei

Răzvan Lucescu trăiește dramatic în Grecia! Partida dintre AEK Atena și PAOK a fost dramatică, iar toate golurile s-au marcat în ultimul sfert de oră. Gazdele au deschis scorul prin portughezul Simoes în minutul 83 și formația românilor Lucescu și Mitriță părea eliminată.

Atacantul român a fost însă decisiv și a întors soarta duelului. În minutul 90+5 a pornit acțiunea de la golul înscris de Kurtic și tabela a arătat 1-1. Două minute mai târziu a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat plasat reușind să înscrie golul victoriei.

Mitriță a rupt-o la fugă spre banca echipei sale și s-a prăvălit în brațele lui Răzvan Lucescu, antrenorul care a insistat atât de mult să-l transfere în Grecia.

„Am deja experiența multor derby-uri. Dar și experiența din trecut, pentru că nu sunt nou în această meserie. Experiența m-a învățat că în fiecare meci trebuie să ai răbdare. Trebuie să crezi până în ultimul moment și să lupți.  Sunt mândru de jucătorii mei. Au demonstrat prin atitudinea lor că am început să construim o mentalitate foarte puternică.

Luptăm și credem până la final. AEK e o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni. Are un stil de joc diferit față de al nostru. Această victorie a arătat spiritul nostru de luptă. În Cupă și în astfel de meciuri este importantă doar calificarea, pe care am obținut-o”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă de la finalul întâlnirii.

https://www.youtube.com/watch?v=UuRH__paeaA&ab_channel=PAOKFC%2F%CE%A0%CE%91%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A

Pentru PAOK este nou meci dramatic, după cel de duminică din campionat. Panathinaikos a deschis scorul, dar formația din Salonic a avut puterea să întoarcă soarta confruntării și s-a impus cu 2-1.

Urmăriți Impact.ro și pe