EXCLUSIV

Alexandru Arșinel, supărat pe Nicușor Dan. Incredibil ce a făcut primarul Capitalei: „Nu am primit amănunte” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 11.01.2022, 18:26
Alexandru Arșinel, supărat pe Nicușor Dan. Incredibil ce a făcut primarul Capitalei: „Nu am primit amănunte” EXCLUSIV

Alexandru Arșinel nu l-a iertat încă pe actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru decizia acestuia de a nu-i mai prelungi mandatul de director general al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

„Nu știu exact care au fost motivele care au stat în spatele deciziei sale. Nu am primit niciodată vreun amănunt despre decizia domniei sale.

Tot ce știu e că în pixul său stătea prelungirea directoratului meu. A refuzat să semneze hârtia și așa am devenit oficial pensionar”, s-a confesat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

De ce e supărat actorul

Fostul partener de scenă al Stelei Popescu adaugă și o motivație suplimentară: „Sunt supărat mai ales în măsura în care organic nu mai pot fi apropiat teatrului. Și nici el mie. Despărțirea noastră s-a produs după 60 de ani în care am slujit teatrul de revistă. Vă spun sincer.

Nu e deloc ușor să fiu și fără Stela, și fără teatru, și cu pandemia asta pe cap. După cum nu există nicio plăcere să vorbești despre problemele tale de sănătate, despre suferințele tale și despre efectele lor care te împiedică să faci ceea ce altădată făceai aproape pe negândite”.

arsinel
Alexandru Arsinel

Când vrea să se întoarcă pe scenă

În aceste condiții pare de înțeles de ce Alexandru Arșinel a decis să rămână în următoarea perioadă într-un con de umbră.

„Cu valul ăsta cinci de COVID, care sper din tot sufletul să fie cel din urmă, și cu lucrurile pe care le aud din partea medicilor, am decis să mă izolez, dacă pot spune asta, o perioadă.

În fapt, cred că îmi va prinde bine fiindcă voi încerca să-mi recuperez forțele pierdute la finele anului trecut, atunci când a trebuit să trec prin intervenția la inimă, care deși nu a fost o chestie banală, pare să se contureze ca o reușită.

Ca atare, am nevoie de o perioadă de recuperare, sigur fizică, dacă nu cumva și mentală. Iar din primăvară vreau să mă întorc pe scenă, acolo de unde nu am fost din prima parte a lui decembrie”, precizează același Alexandru Arșinel.

Pentru ce eveniment se pregătește

Însă îndrăgitul actor de revistă nu simte doar chemarea scenei sale dragi pentru următoarea primăvară. El spune că trebuie să se refacă și în vederea unui alt important eveniment din viața sa, și anume primirea „Crucii Moldave”, cea mai înaltă distincție oferită de Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

„Sunt cetățean de onoare și la Dolhasca, locul meu de baștină, și la Suceava și la București. Și mă mândresc cu toate, chiar dacă la București pare să nu mă fi ajutat prea mult în povestea cu directoratul meu.

Dar rămân cu credința că Dumnezeu m-a ajutat în momentele grele și cu speranța că poate mai am câte ceva de spus!”, conchide Alexandru Arșinel.

Urmăriți Impact.ro și pe