Alexandru Arşinel, schimbat total de boală. Imagini greu de privit, nu l-ai recunoaşte

Badea Violeta 22.10.2021, 19:08

Alexandru Arșinel a traversat o perioadă extrem de dificilă. Pe lângă problemele de sănătate cu care se luptă de foarte mulți ani, actorul a fost infectat și cu Covid-19 acum câteva luni. Recent, artistul a apărut la o emisiune tv, iar telespectatorii au putut vedea cât de mult s-a schimbat artistul din cauza bolii.

Alexandru Arșinel, prima apariție la TV după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a trecut prin momente cumplite după ce s-a infectat cu Covid-19, în condițiile în care se confruntă și cu alte probleme de sănătate. Din fericire, celebrul actor a reușit să câștige lupta cu temutul virus, însă boala l-a schimbat destul de mult.

Recent, artistul a fost invitat la „Rețeaua de idoli”, emisiune difuzată de TVR 2, iar imaginile i-a îngrijorat pe admiratorii lui Alexandru Arșinel. Vizibil slăbit, acesta a dicutat despre problemele prin care a trecut, despre regretata Stela Popescu, dar și despre cariera sa impresionantă.

„Nu, aproape nimeni și nimic nu m-a ocolit. Ăsta mi-a fost destinul… Să fiu la dispoziția oamenilor, la tot ceea ce vor ei să gândească despre mine. Fie că îmi convine, sau nu îmi convine.

Sau mă judecă din punct de vedere al unor lucruri mai mult sau mai puțin adevărate. Sunt Arșinel, cu bunele și cu relele mele… Mai mult de atât nu mai pot să dau, nu mai am timp!”, a declarat îndrăgitul actor, la TVR 2.

Alexandru Arsinel, slabit dupa Covid-19
Alexandru Arsinel, slabit dupa Covid-19

Vasile Muraru, despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel a vorbit și Vasile Muraru. Acesta din urmă i-a liniștit pe simpatizanții actorului și le-a transmis că este pe drumul cel bun. Mai mult, Vasile Muraru a anunțat că Alexandru Arșinel va fi prezent la Galele Savoy, pe 30 octombrie 2021.

„O să vină și Alexandru Arșinel la Gale (Galele Savoy, pe 30 octombrie 2021, n red.), el încă joacă. Sâmbăta trecută (pe 9 octombrie 2021, n. red) a jucat. A tot fost internat, dar a venit, a cântat. Acum așteptăm să se facă mai bine ca să revină. Are de toate (probleme de sănătate, n. red), o viață întreagă, atâtea operații, atâtea probleme… se adună.

Dar, mulțumim Lui Dumnezeu, așteptăm să se facă mai bine și să reluăm și piesa, Niște Senzații, unde are un rol frumos, i-a făcut și regia. E efortul mai mare acolo, de aceea am și lăsat-o (spectacolul este în pauză, n. red.), mai vedem ce facem…”, a declarat actorul, citat de fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...