Alexandru Arșinel, operat de urgență la 81 de ani. Ce se întâmplă acum cu îndrăgitul actor. Primele declarații

Rădulescu Valentin 29.09.2020, 15:10
Alexandru Arșinel, operat de urgență la 81 de ani. Ce se întâmplă acum cu îndrăgitul actor. Primele declarații

Actorul în vârstă de 81 de ani, a fost luat de urgență la spital și supus unei operații din cauza unor probleme de vedere, care încep să apară la o vârstă înaintată. Din fericire, totul a decurs bine, iar recent au apărut și primele declarații. În ce stare se află acum Alexandru Arșinel, după ce a fost nevoit să se lase pe mână medicilor?

Alexandru Arșinel a mai trecut printr-o operație. Ce se întâmplă acum cu actorul în vârstă de 81 de ani?

Celebrul actor se confruntă în continuare cu mai multe probleme de sănătate. În trecut, Alexandru Arșinel a fost nevoit să facă un transplant de rinichi, iar de curând, a fost operat de urgență la ochi. Actorul a trecut printr-o operație de 40 de minute, în care i s-a schimbat cristalinul, din cauza unor probleme de vedere, scrie romaniatv.net.

Deși se află la vârsta de 81 de ani, acesta a trecut cu succes și de această operație, iar contactat telefonic de sursa de mai sus, actorul a mărturisit că se simte bine, dar totodată nu a vrut să ofere prea multe detalii despre starea lui de sănătate. Acum se află sub observația specialistei Monica Pop, care se asigură că actorul se reface complet.

„Nu voi sta nicio zi internat. De mâine merg la teatru, voi merge la repetiții. Mi-a plantat un cristalin, mi l-a scos pe acela pe care l-am avut și mi-a pus unul nou și sper să ne adaptăm la noile condiții de viață. Miopia o depistezi odată cu înaintarea în vârstă. Atunci apar primii ochelari, apoi îți dai seama că ceva nu mai funcționează ca lumea și medicul oftalmolog este cel care spune că trebuie să îți schimbi cristalinul, ca să nu rămâi fără vedere”, a spus Alexandru Arșinel pentru Antena Star.

Alexandru Arșinel, operat de urgență la 81 de ani. Ce se întâmplă acum cu îndrăgitul actor
Alexandru Arșinel, operat de urgență la 81 de ani. Ce se întâmplă acum cu îndrăgitul actor

Alexandru Arșinel suferă și de diabet

În urmă cu ceva timp, îndrăgitul actor a fost diagnosticat cu diabet, iar din acest motiv are mare grijă la ceea ce mănâncă. Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că îi lipsește enorm de mult scena în această perioadă, să urce în fața spectatorilor și să uite de toate grijile. Dar totodată, găsește să facă acțiuni care să îi amintească de pasiunea sa.

„Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului”, a mai spus Alexandru Arșinel.

Urmăriți Impact.ro și pe