Alexandru Arşinel, cuvinte dure despre Nicușor Dan. Actorul, dezamăgit de reacţia edilului: „M-a descurajat cumplit”

Nicu Stan 28.01.2022, 20:21
Alexandru Arşinel, cuvinte dure despre Nicușor Dan. Actorul, dezamăgit de reacţia edilului: „M-a descurajat cumplit”

Alexandru Arşinel, cuvinte dure despre Nicușor Dan. Actorul, dezamăgit de reacţia edilului, a făcut declaraţii cutremurătoare după ce a fost umilit de primarul Capitalei. Nicuşor Dan a decis să nu-i mai prelungească contractul cu Teatrul Constantin Tănase, acolo unde a jucat mai bine de 60 de ani și a deținut și funcția de director.

Alexandru Arşinel are cuvinte grele pentru Nicușor Dan. Ce i-a făcut primarul celebrului actor

Alexandru Arşinel trece prin momente grele. Se confruntă cu probleme de sănătate de ceva vreme și, în plus, nu mai poate merge nici la teatru așa cum ar vrea.

Din această cauză, primarul Nicușor Dan a decis să nu-i mai prelungească contractul pe care îl avea cu Teatrul Constantin Tănase. Celebrul actor este extrem de supărat pentru felul în care a fost tratat de către Primărie.

Alexandru Arsinel nu va mai conduce teatrul Constantin Tanase
Alexandru Arsinel nu va mai conduce teatrul Constantin Tanase

De câți ani conduce Alexandru Arșinel teatrul Constantin Tănase

„Eu acum doi ani am făcut o cerere de a mă retrage din funcția de director considerând că poate să o preia mai departe cu pricepere și cu avant, și cu mine lângă el, Vasile Moraru. Am trecut prin câteva momente în care nu m-am simțit bine și nici acum nu mă simt bine, dar asta nu însemnă ca nu aș mai putea să joc.

Am condus acest teatru timp de 20 de ani, dar sunt în conducerea lui de 40-50 de ani. Mă rog, așa a hotărât, urma ca să se prelungească de fiecare dată de către directorul tetarului, nu se ocupa primarul, dar la începutul anului a ieșit de la primărie că toate functiile sunt aprobate de către primarul general și domnia sa a hotărât să nu mai prelungească decât două luni de zile”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit romaniatv.net.

Actorului nu îi trebuie alt teatru

Alexandru Arșinel nu a vrut să joace la un alt teatru. Actorul spune că iubește teatrul Constantin Tănase, mai ales că a contribuit substanțial la consolidarea lui.

„Pai nu mai joc, nici n-am vrut să joc în altă parte pentru că iubesc foarte mult teatrul ăsta și pentru că am contribuit la modul cel mai serios la consolidarea lui și din punct de vedere artistic și fizic. Eu am fost cel care m-am bătut pentru consolidarea teatrului imediat dupa Revoluție. Am fost foarte atașat, chiar dacă am avut câteva momente mai diferite, dar teatrul nu a fost neglijat niciodată.

Ce îl întreabă fanii pe Alexandru Arșinel

Am vrut să înaintez un memoriu, dar mi s-a spus ca orice intervenție o fac degeaba pentru că nu răspunde. M-a descurajat cumplit, de 60 de ani joc în teatrul asta, mă oprește lumea pe stradă şi mă întreabă când vă vedem și nu m-a sunat să-mi spună două vorbe. Se va termina pentru că zilele îmi sunt numărate”, a mai spus Alexandru Arșinel.

Marele actor recunoaște că n-a început și nici nu se termină teatrul cu el, însă spune că este un nume în teatrul românesc.

Urmăriți Impact.ro și pe