Alex Daragiu, înlocuit de Marius Manole la emisiunea ”Întrebarea mesei rotunde”. Ce spune prezentatorul despre decizia PRO TV

Nicu Stan 17.02.2021, 14:10

Alex Daragiu a fost înlocuit de Marius Manole la emisiunea ”Întrebarea mesei rotunde”. Ce spune prezentatorul despre decizia PRO TV, vedeți în articolul de mai jos.

PRO TV a făcut anunțul oficial. Alex Daragiu, înlocuit de Marius Manole la emisiunea ”Întrebarea mesei rotunse”

Alex Daragiu a fost înlocuit de Marius Manole la emisiunea ”Întrebarea mesei rotunde”. Marius Manole este noul prezentator al emisiunii Întrebarea mesei rotunde pe PRO TV PLUS.

Întrebarea mesei rotunde este un show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și provocări.

Marius Manole a devenit din invitat prezentator

”Întrebarea mesei rotunde, a revenit astăzi cu un nou sezon. Primul invitat al emisiunii a fost Marius Manole, care ar fi putut gusta din delicatese alese, precum rulori cu surprize, salivă de alpaca sau salată cu crudități, în cazul în care nu răspundea la întrebarea primită.

După ce a aflat care a fost cel mai stânjenitor moment din cariera lui Marius Manole, dar și când și-a început acesta viața sexuală, Alex Daragiu i-a adresat cea mai neașteptată întrebare: Care este emisiunea pe care ți-ar plăcea să o prezinți: Trending Review, How to Tik Tok sau Întrebarea mesei rotunde?”. Fără să stea pe gânduri, Marius a ales– Întrebarea mesei rotunde. Și așa va fi!”, informează PRO TV.

Marius Manole a preluat ștafeta de la Alex Daragiu

Astfel, începând cu acest sezon, Marius Manole preia ștafeta de la Alex Daragiu și ne așteaptă în fiecare miercuri, pe protvplus.ro, cu noi ediții și invitați incredibili.

Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece simțeam că nu pot face două lucruri… la fel de bine. După un lung casting, am știut că Marius Manole este acel om mișto care trebuie să prezinte în locul meu!  Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, a declarat Alex Daragiu.

Marius Manole, încântat de noua provocare

Încântat de noua provocare, Marius Manole a admis că ”nu am mai făcut așa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spațiu în care să mă desfășor”.

De asemenea, Marius Manole, gândindu-se la invitații, a dezvăluit cea mai mare temere a lui. ”Să vină și să nu fugă în timpul emisiunii. Înțeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”, a glumit Alex Daragiu.

Mâncărurile de pe masă, o necunoscută

Cât despre mâncărurile de pe masă, Marius Manole a spus că ”nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca și până acum, o necunoscută și pentru mine și pentru invitat, le aflu în același timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”.

Urmăriți Impact.ro și pe