Ce salariu are Alessandra Stoicescu acum, la Antena 1. Era cea mai bine plătită vedetă din trust, acum e sub Gâdea

Madlen Moraru 20.07.2020, 12:38

Ce salariu are Alessandra Stoicescu, la Antena 1? Vedeta trustului a revenit la pupitrul știrilor de la Observtor, în urmă cu mai multe luni. Fanii au aflat și ce salariu are prezentatoarea de renume, după ce a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu pe post. Românii au putut să o urmărească pe blondină la pupitrul știrilor încă de la mijlocul lunii martie din acest an.

Ce salariu are Alessandra Stoicescu acum, la Antena 1. Era cea mai bine plătită vedetă din trust, acum e sub Gâdea

În prezent, Alessandra Stoicescu poate fi urmărită la Antena 1. Schimbarea a fost decisă de către reprezentanții postului de televiziune, după ce la jumătatea lunii februarie, Andreea Berecleanu a anunțat că părăsește pupitrul știrilor de la Oservator. Totodată, nu mulți dintre fanii celebrei prezentatoare știu că decizia a venit și după ce a fost înlocuită de către Mihai Gâdea.

Ce salariu are Alessandra Stoicescu acum, la Antena 1. Era cea mai bine plătită vedetă din trust, acum e sub Gâdea
S-a aflat ce salariu are Alessandra Stoicescu, în prezent, după ce a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu la pupitrul știrilor de la Observator

Alessandra Stoicescu era pe un loc fruntaș la nivelul funcțiilor și remunerațiilor din trustul din care face parte. A fost însă înlocuită, la rândul ei, de către moderatorul Antena 3, în ceea ce privește funcția de conducere pe care o ocupa. Aceasta era directorul general al Antena 3, un rol care îi aducea venituri lunare considerabile. Alessandra Stoicescu câștiga din partea trustului Intact o sumă record în fiecare lună de nu mai puțin de 25.000 de euro. După ce a fost înlocuită de către Mihai Gâdea și astfel „detronată”, a pierdut acel spor bănesc ce venea la pachet cu funcția de conducere. În prezent, vedeta Antena 1 încasează aproximativ 10.000 de euro pe lună, fiind vorba tot de o sumă impresionantă. Mai mult, Andreea Berecleanu câștiga 5.000 de euro lunar, pentru rolul de la pupitrul Observatorului. Avea o vechime în postul de televiziune de peste 17 ani când a decis să își încheie socotelile cu Antena.

La rândul său, pentru că este una dintre cele mai bine cotate vedete din cadrul acestui post, Alessandra Stoicescu a fost remunerată în acest mod. Mulți români au comparat-o și-n trecut pe frumoasa blondină cu Andreea Esca, de la PRO TV, când vine vorba de priza la public. Remunerația de 10.000 de euro îi revine Alessandrei Stoicescu și pentru alte proiecte pe care le realizează în cadrul Antenelor. nu doar din rolul cel de simplu prezentator.

Urmăriți Impact.ro și pe