Alerta cu bombă de la mall Sun Plaza s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Concluziile pirotehniștilor

Anca Manolica 22.12.2022, 20:10

Este alertă cu bombă într-un mall din Capitală! În cursul serii de joi, 22 decembrie, bucureștenii care se aflau la cumpărături în Sun Plaza au fost alertați de faptul că există un pericol în incinta centrului comercial.  Pirotehniștii au sosit de urgență la fața locului și au început evacuare oamenilor din interior.

Alertă cu bombă în Sun Plaza. Clienții, evacuați de urgență

Update ora 20:06. Oamenii legii au ajuns la concluzia că alerta cu bombă din mall-ul Sun Plaza a fost una falsă. Așadar, cum pericolul a fost îndepărtat, activitatea centrului comercial a fost reluată. Poliția a făcut investigații la fața locului și nu a găsit nimic suspect.

Anchetatorii lucrează acum pentru a găsi persoana care a dat falsul anunț, astfel încât să poată fi lute măsurile necesare împotriva acesteia.

Știrea inițială

A fost alertă cu bombă la centrul comercial Sun Plaza din Capitală. Pirotehnicii au început de urgență evacuarea oamenilor din interiorul clădirii, chiar în timp ce aceștia se aflau în plină febră de cumpărături. Trupele speciale ajunse la fața locului urmează întocmai controlul de rigoare în astfel de cazuri.

În interiorul mall-ului au fost lăsați să intre doar pirotehniștii și polițiștii. Deocamdată nu se știe dacă în această seară se va mai putea reintra în centrul comercial.

Potrivit primelor informații, alarma cu bombă a fost dată de cineva care este în vizorul Poliției pentru alarme false. Alerta ar fi fost primită de către un magazin situat în cunoscutul centru comercial.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...