Alegeri parlamentare 2020. Liviu Pleșoianu, candidat la alegerile parlamentare

Stan Filon 05.12.2020, 18:59
Alegeri parlamentare 2020. Liviu Pleșoianu, candidat la alegerile parlamentare

Liviu Pleșoianu, candidat la alegerile parlamentare. Liviu Pleșoianu și-a dat demisia din PSD, după ce partidul său nu i-a mai găsit loc pe liste la alegerile parlamentare, așa că s-a înscris în Partidul Ecologist Român. Fostul social-democrat vrea din nou în Parlament și are planurile făcute.

Liviu Pleșoianu candidează la alegerile parlamentare cu un scop precis

Liviu Pleșoianu a fost unul dintre cei mai vocali mebri PSD, iar acum face atmosferă pentru PER. Acesta spune că are un singur țel pentru care vrea să ajungă în Parlament. Vrea nici mai mult, nici mai puțin, decât suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Astfel, deputatul anunță clar un obiectiv prioritar pentru viitorul mandat: suspendarea lui Iohannis, pe care îl consideră ”GHINIONUL României”. ”GHINIONUL României trebuie SUSPENDAT!”, arată Pleșoianu, altfel, ”până în 2024, România va deveni un IAD!”. Pentru atingerea acestui obiectiv, Pleșoianu dorește ca în noul Parlament, ”să fim suficient de mulți oameni determinați și fără scutece!”.

Liviu Plesoianu candideaza la alegerile parlamentare cu un scop anume
Liviu Plesoianu candideaza la alegerile parlamentare cu un scop anume: suspendarea președintelui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, inamicul public nr. 1 pentru Liviu Pleșoianu

”Primul lucru pe care îl voi face va fi demararea procedurii de SUSPENDARE a GROPARULUI poporului român!”, anunță Pleșoianu – atrăgând atenția că aceasta a devenit ”deja o chestiune de SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ!”.
Liviu Pleșoianu spune fără ocolișuri – ”SINGURA șansă de VINDECARE este VACCINAREA României cu SUSPENDEROL, cu vaccinul „anti-KLAUS-2021!”.

Cu acest scop în minte, Liviu Pleșoianu e cere românilor votul, pentru a ajunge în Parlament și pentru a ”administra” acest ”medicament” poporuluiromân. ”Susțineți campania de VACCINARE prin SUSPENDARE! Mă voi ocupa personal, imediat după parlamentare!”, transmite Pleșoianu pe pagina sa de socializare.

Cine este Liviu Pleșoianu

Născut pe 24 ianuarie 1980, Liviu Pleșoianu este absolvent al Colegiului Național „Spiru Haret”, în promoția 1998 și al Facultății de Filosofie și Jurnalism, unde a studiat între anii 1998 și 2002.

Între iunie și septembrie 2004, Liviu Pleșoianu a fost redactor-șef al publicației Casa NATO, editată de asociația omonimă, fondată de fostul premier Adrian Năstase. Ulterior, între septembrie 2004 și octombrie 2011, acesta a fost șef al departamentului de marketing online, vânzări și conținut în cadrul companiei Rentrop & Straton, grup de editură și consultanță în afaceri, fiind, de asemenea, redactor-șef în mai multe departamente ale companiei.

Începutul în politică l-a avut după participarea și câștigarea concursului „Deșteaptă-te, române!”, organizat de Antena3, pe 1 decembrie 2015, intrând în vizorul unui consilier local care i-a propus funcția de deputat. Este căsătorit cu Alina Pleșoianu-Iuliana, doctorand în științele medicale, cu specializare în obstetrică-ginecologie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...