Alegeri locale 2020. Lista finală a candidaților PNL. Cine candidează pentru funcția de primar al Capitalei

Elena Avramescu / 22.09.2020, 16:46
Alegeri locale 2020. Lista finală a candidaților PNL. Cine candidează pentru funcția de primar al Capitalei

La data de 27 septembrie, vor avea loc Alegerile Locale. Ținând cont de ultimul sondaj făcut, PNL stă puțin mai bine decât PSD, dacă e să ne luăm după situația din București. Astfel că lista candidaților PNL la alegerile locale 2020 este deschisă de Nicușor Dan, candidatul USR PLUS și susținut de PNL la primăria Capitalei, care deține 31% din opțiunile de vot, în timp ce Gabriela Firea, candidatul PSD la primăria Capitalei, ar avea în jur de 29%.

Alegeri locale 2020. Lista finală a candidaților PNL la alegerile Locale 2020

La nivel național, lista candidaților PNL la Alegerile Locale 2020 este foarte lungă, la fel fiind vorba și în cazul celorlalte partide. Primul pe lista candidaților PNL la alegerile locale 2020 este nimeni altul decât Nicușor Dan, care aspiră la funcția de Primar al Capitalei. Mai mult, întreaga listă a tuturor candidaților PNL la alegerile locale 2020 a fost stabilită încă de pe 19 august, de altfel ca pentru toate partidele. Cu toate acestea, lista PNL a fost stabilită cu greu de către partid.

Au fost validaţi candidaţii în judeţele României cu excepţii în Brăila, Giurgiu, Bihor, am amânat o decizie pe Bucureşti. La Bucureşti este validată candidatura domnului Nicuşor Dan, susţinut de PNL. Am stabilit candidaţi cu experienţă, candidaţi intergri. Obiectivul lor este de a se prezenţa în faţă alegătorilor cu proiecte de dezvoltarea ale comunităţilor locale, care să ducă la creşterea calităţii vieţii comunităţilor”, a declarat Ludovic Orban.

Lista candidaților PNL la alegerile Locale 2020 pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ:

Argeş – Sorin Apostoliceanu
Braşov – George Scripcaru
Galaţi – Bogdan Rodeanu (USR-PLUS)
Vaslui – Tudor Polak

Alegeri locale 2020
Nicușor Dan

Lista candidaților PNL la alegerile Locale 2020 pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean:

Argeş – Emanuel Soare
Bistriţa-Năsăud – Stelian Dolha
Covasna – Olimpiu Floroian
Galaţi – George Stângă
Gorj – Iulian Popescu
Harghita – Sebastian Buzilă
Maramureş – Ionel Bogdan
Mehedinţi – Pavel Cristinel
Neamţ – Mugur Cozmanciuc
Satu-Mare – Adrian Cozma
Vaslui – Marius Arcăleanu
Vâlcea – Cristian Buican

Potrivit acestor sondaje, lupta pentru funcția de primar al Capitalei va fi una extrem de strânsă, Nicușor Dan, candidatul USR PLUS și PNL, conducând cu doar câteva procente în fața Gabrielei Firea, candidatul din partea PSD. În acest sens, lista candidaților PNL la alegerile Locale 2020 cuprinde 6 aspiranți pentru fotoliile de primari de Sectoare.

Lista candidaților PNL la alegerile Locale 2020 pentru primăriile de Sector este:

Sector 1 – Clotilde Armand (USR)
Sector 2 – Radu Mihai (USR)
Sector 3 – Adrian Moraru (PNL)
Sector 4 – Simona Spătaru (PLUS)
sector 5 – Cristian Băcanu (PNL)
sector 6 – Ciprian Ciucu (PNL)

Obiectivul PNL-ului este câștigarea alegerilor locale 2020 și pe cele Parlamentare

Ludovic Orban, șeful PNL și premierul României, este convins că PNL va câștiga alegerile locsale 2020, precum și pe cele Parlamentare, astfel că susține că PNL are în fața contracandidatului principal PSD 9-10 procente.

Noi avem in acest sfarsit de an, in 27 septembrie, alegeri locale generale si pe data de 6 decembrie am convocat alegeri parlamentare. Obiectivul nostru este sa castigam si alegerile locale si alegerile parlamentare. In momentul de fata, sondajele ne indica, chiar si sondajele facute de socialisti – sondajele mincinoase – pe primul loc la o distanta, in sondajele lor, de cel putin 6 procente, in realitate suntem in momentul de fata cu un avans de 9-10 procente in fata socialistilor„, a spus Ludovic Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI