VIDEO EXCLUSIV

Afecțiunea cu care s-a confruntat Monica Bârlădeanu în tinerețe. Nu ai fi zis că a avut probleme cu așa ceva: ”Se duce la vale!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 02.05.2023, 14:48

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și nu este de mirare! Monica Bârlădeanu are 44 de ani și arată impecabil! Actrița nu a apelat niciodată la medicul estetician, ci doar la tratamente faciale. În exclusivitate pentru Impact.ro, Monica ne-a vorbit despre afecțiunea cu care s-a confruntat în tinerețe.

Afecțiunea cu care s-a confruntat Monica Bârlădeanu în tinerețe

Este de-a dreptul pasionată de îngrijirea pielii. Așadar, Monica Bârlădeanu este deschisă să vorbească despre rutina sa de zi cu zi și despre trucurile pe care le folosește pentru a avea un ten perfect. Nu doar că are un ten impecabil, însă și silueta sa este una de invidiat. În exclusivitate pentru Impact.ro, actrița din serialul “Vlad” ne-a spus și cât timp petrece în sala de fitness.

Impact.ro: Care este secretul frumuseții tale? Folosești măști, faci tratamente faciale? Care este rutina ta de seară, de dimineață?

Monica Bârlădeanu: Sunt foarte pasionată de îngrijirea pielii! Mi se pare esențial! E un lucru care, odată ce se duce la vale, e foarte greu de recuperat colagenul din pielea ta, apoi, ajungi să peticești, să mergi la operații. Cel mai important este să te ții de rutină, iar rutina nu trebuie să fie foarte complicată. Eu am un ser de față, după demachiere. Serul e foarte important, pentru că are ingredientele active, cele mai puternice. După ser, folosesc cremă de seară și cremă de ochi. Nu săriți peste crema de ochi, peste ser, care este foarte important! Fără protecție solară, nici nu discutăm!

Impact.ro: Când te expui la soare, folosești tot timpul cremă SPF?

Monica Bârlădeanu: Nu există să nu folosesc SPF 50! Azi dimineață mi-am dat cu SPF pe față. Crema mea de zi conține Vitamina C și SPF 50.

Impact.ro: Ai tenul perfect, însă mă gândeam dacă ai avut vreodată, poate în adolescență, probleme cu tenul?

Monica Bârlădeanu: Am avut probleme cu tenul. Am avut acnee, evident! Pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult acidul glicolic, exfolia ușor tenul, iar, apoi, acidul salicilic.

Impact.ro: Cât timp petreci în sala de fitness? Arăți foarte bine!

Monica Bârlădeanu: Am un antrenor care este foarte serios. Nu e cel mai simpatic, nu merg la sală, ca să râd cu el, nu am nici măcar o discuție personală, e foarte serios și riguros și m-a pus pe șină într-un mod foarte bun. Încerc să ajung de 4 ori pe săptămână la sală, iar o dimineața merg la pilates.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe