Afacerea pe care și-a deschis-o Prințul Harry în America. Nu a luat-o și pe Meghan Markle drept partener

Redacția IMPACT 13.04.2020, 20:07
Afacerea pe care și-a deschis-o Prințul Harry în America. Nu a luat-o și pe Meghan Markle drept partener

Prințul Harry nu a cooptat-o și pe Meghan Markle, drept parteneră de afaceri, de când s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Cuplul celebru a părăsit Marea Britanie cu mai multe luni în urmă, când au decis să renunțe la titlurile pe care le aveau, din partea regalității. În schimb, cei doi și-au dorit o viață ceva mai liniștită, alături de fiul lor, Archie. Micuțul va celebra în curând primul său an de viață, find născut pe data de 6 mai 2019.

Afacerea pe care și-a deschis-o Prințul Harry în America

Meghan Markle și Prințul Harry s-au despărțit de ceva vreme de Casa Regală din Marea Britanie, prin renunțarea la titlurile nobiliare, dar și la anumite drepturi, cuvenite regalilor. De câteva luni, cei doi, alături de bebelușul Archie, s-au mutat în Los Angeles, SUA. De curând s-a aflat și că ducele de Sussex a semnat actele oficiale pentru noua lui afacere. Mai exact, de companie se va ocupa doar Harry, fără ca Meghan Markle, fosta actriță de la Hollywood, să fie în vreun fel implicată. Acesta a pus bazele unei firme care să analizeze cât de ecologice sunt sau nu anumite zboruri.

Afacerea pe care și-a deschis-o Prințul Harry în America. Nu a luat-o și pe Meghan Markle drept partener
Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în SUA de câteva luni, după ce s-au desprins de Familia Regală

Ambiția de-a reuși pe cont propriu, fără ajutorul familiei sale, l-a făcut pe Prințul Harry să își încerce norocul în această perioadă. Deși pandemia este resimțită și în Statele Unite ale Americii, din plin. Totodată, atunci când a semnat actele oficiale pentru a putea lansa respectiva companie, nu și-a folosit influența sau titlul de regal, cel de Mountbatten-Windsor. Acesta a semnat folosind numele de Prințul Henry Charles Albert David, Duce de Sussex.

Ce profil are afacerea în care nu e implicată Meghan Markle

Schimbarea este una foarte mare, susțin experții, iar Meghan nu a fost implicată în noile afaceri ale soțului ei. Compania Prințului Harry va purta denumirea de “Travalyst” și va presupune analizarea zborurilor din punct de vedere ecologic. Imediat de la izbucnirea pandemiei, Harry și Meghan au părăsit Canada, respectiv orașul Vancouver, acolo unde erau stabiliți de o perioadă. Documentele oficiale ale firmei sale mai arată că Prințul Harry este listat drept “o persoană individuală cu un control considerabil în firmă”. În nici într-un caz acesta nu are titlu de șef în cadrul firmei sale, și nici pe Meghan în calitate de partener în afaceri, potrivit publicației Daily Mail.

Urmăriți Impact.ro și pe