Unde și cum vor sărbători Meghan Markle și Prințul Harry, anul acesta, Paștele. Schimbare majoră

Luiza Moldovan 10.04.2020, 17:20
Unde și cum vor sărbători Meghan Markle și Prințul Harry, anul acesta, Paștele. Schimbare majoră

Unde și cum vor sărbători Meghan Markle și Prințul Harry, anul acesta, Paștele. Schimbare majoră, premieră absolută.

Unde și cum vor sărbători Meghan Markle și Prințul Harry, anul acesta, Paștele. Schimbare majoră

Sărbătoare de Paști atipică pentru Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor, Archie. Înainte cu o lună ca Archie să facă un an, cei trei își vor petrece sărbătorile acasă. Restricțiile de circulație sunt, și în State, foarte serios luate în seamă, astfel că nimeni nu o să se ducă nicăieri. La fel ca toată țara, vor rămâne în izolare și vor păstra regulile de distanțare socială impuse pentru a încetini răspândirea virusului. Meghan, Harry și Archie vor fi acasă, la reședința lor din Los Angeles, unde restricțiile de circulație sunt foarte ferme.

Nu este foarte clar dacă Doria Ragland, mama lui Meghan, care locuiește în Los Angeles, va fi cu ei. Potrivit site-ului „E!”, familia a rămas conectată prin FaceTime cu alți copii de vârsta lui Archie. Un apropiat al familiei a spus revistei „People” că cei trei încearcă să se adapteze la noul stil de impus de regulile de distanțare socială.

„Ca toți ceilalți, Meghan și Harry încearcă să se adapteze la acest , încercând să fie atenți și în siguranță”. Despre Archie, apropiatul a spus că îi dau dințișorii și că e un bebeluș fericit. ”, a spus acesta.

De ce îl cheamă
De ce îl cheamă „Archie” pe Archie

Cuvântul din care s-au inspirat pentru numele lui Archie

Meghan și Harry au avut prima ieșire publică oficială în calitate de membri non-regali. Cuplul a anunțat că numele noii lor organizații caritabile este Archewell, și nu SussexRoyal. Ei au confirmat pentru public că atenția lor se îndreaptă înspre stoparea răspândirii virusului. Din cauză că documentele organizației Archewell au ajuns la presă, Meghan și Harry s-au simțit datori să sublinieze cum au ajuns la acest nume.

„Mai întâi a fost ideea de – termenul grecesc înseamnă . Am legat acest concept de ideea organizației noastre și a devenit o sursă de inspirație pentru numele fiului nostru: să faci ceva cu un scop, să faci ceva cu un înțeles, ceva ce contează. e un nume care combină un cuvânt vechi însemnând acțiune și forță cu un altul care semnifică resursele adânci la care fiecare dintre noi trebuie să ajungă. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm , la momentul potrivit”, au explicat Meghan și Harry.

Urmăriți Impact.ro și pe