Afacerea nebănuită a Oanei Roman. Din ce a ajuns să câștige bani, în vreme de pandemie. “Nu există limite”

Madlen Moraru 20.07.2020, 10:36

Afacerea nebănuită a Oanei Roman în vreme de pandemie îi va lăsa pe mulți fără cuvinte. Cunoscuta brunetă a avut o idee la care nu v-ați aștepta, pentru a putea să își suplimenteze veniturile. La fel ca pentru mulți români, și pentru vedetă perioada ultimelor luni a fost una destul de grea din punct de vedere financiar.

Afacerea nebănuită a Oanei Roman

Afacerea nebănuită a Oanei Roman a debutat odată cu situația fără precedent din România ultimelor luni. Fiica fostului premier al țării a decis să urmeze calea business-ului, de aceea pare să își fi văzut un vis cum se îndeplinește. Înainte de începerea pandemiei cu noul virus de la noi, aceasta avea chiar și o afacere cu haine, după ce și-a realizat propria linie vestimentară. Dar toată această situație nu pare să îi fi adus vreun succes sau profit. De aceea, vedeta s-a reprofilat, iar în prezent se bucură de o afacere pe care nu ați putea să o ghiciți din prima.

Afacerea nebănuită a Oanei Roman. Din ce a ajuns să câștige bani, în vreme de pandemie. “Nu există limite”
Oana Roman a sporit veniturile familiei sale printr-o afacere neașteptată pe timpul pandemiei cu noul virus

Din ce a ajuns vedeta să câștige bani, în vreme de pandemie: “Nu există limite”

Oana Roman s-a transformat în agent pentru persoanele bogate din România și le plănuiește acestora vacanțe de lux. Vedeta are o listă neașteptată de clientelă, neducând lipsă, se pare, de cei interesați să plece într-o excursie de multe stele. Totodată, și prețurile sunt pe măsură, pentru că vedeta poate asigura și călătorii care costă 200 de mii de euro, doar pe o săptămână. Astfel de sejururi planificate pentru alții i-au adus soției lui Marius Elisei venituri deloc neglijabile. Sunt mulți care apelează la serviciile fostului premier român pentru traveling.

Oana Roman le planifică în detaliu concediile persoanelor cu foarte mulți bani, în străinătate. Afacerea ei este una cât se poate de profitabilă, fiind una dintre vedetele de la noi care a dat lovitura prin ideea ei. Mai mult, în ultima perioadă aceasta a avut timp să se ocupe așa cum și-a dorit și de propria imagine, fiind cunoscut că a slăbit fenomenal.

“Costurile unor asemenea vacanțe pot începe de la 30.000 de euro pe săptămână și pot ajunge până la 200.000 de euro/saptamana, în funcție de dorințele clientului. Putem satisface și cele mai exigente gusturi! Nu există limite, când vine vorba de lux!”, a povestit Oana Roman, potrivit celor de la wowbiz.ro.