Oana Roman, apariție de senzație la piscină după ce a slăbit spectaculos. Cum arată acum vedeta

Rădulescu Valentin 08.07.2020, 15:27

Oana Roman i-a șocat pe toți cu noua sa apariție. Aceasta a slăbit spectaculos iar fanii au rămas uimiți de rezultatele obținute. Vedeta nu s-a lăsat până când nu a ajuns la silueta mult dorită. Cum a ajuns să arate Oana Roman acum?

Oana Roman a slăbit spectaculos! Cum și-a făcut apariția la piscină?

Vedeta TV clar vrea să dea dovadă că poate să ajungă la o siluetă superbă. Chiar dacă a avut mari probleme cu kilogramele în plus, Oana nu s-a dat bătută și a dat dovadă de ambiție. Într-o rochie albă scurtă, Oana Roman s-a pozat pe marginea unei piscine, iar diferențele se pot observa cu ochiul liber. Fotografia a fost postată pe Instagram, iar fanii vedetei s-au arătat bucuroși pentru rezultatele obținute. Mai mult, postarea sa a reușit să strângă și peste 3.000 de like-uri.

„Perfect day. La cea mai frumoasă și elegantă piscină la care am fost vreodată în România”, este mesajul postat de vedetă lângă fotografie.

Oana Roman, apariție de senzație la piscină după ce a slăbit spectaculos. Cum arată acum vedeta
Oana Roman, apariție de senzație la piscină după ce a slăbit spectaculos. Cum arată acum vedeta

Cum a reușit?

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a mărturisit că a început să slăbească cu ajutorul unei diete propri. Aceasta constă în a mânca orice, dar în cantități foarte mici. Așadar, se pare că dieta Oanei a avut un total succes când vine vorba despre slăbit. Mai mult, Vedeta TV le-a arătat fanilor și progresul prin care a trecut. Aceasta a postat o două poze în care se vede cât de mult i s-a modificat silueta după ce a început dieta.

„Noiembrie versus Februarie. Rezultatele sunt vizibile! Slăbire cu proceduri de remodelare corporală. Dietă dar nu draconică! Minus 10 cm in șolduri și minus 8 in talie si minus 8-10 kg. Si ăsta e doar începutul”, a scris în urmă cu ceva timp Oana Roman pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe