Afacerea care l-a îmbogățit pe Dorian Popa. Din ce face bani pe lângă muzică

Corina Oprea 16.06.2023, 17:16

Dorian Popa se numără printre cei mai înstăriți bărbați din showbiz-ul românesc. Celebrul artist este, mai nou, și vlogger și se bucură de un succes formidabil. Se pare, însă, că o afacere importantă este cea care a făcut-o pe vedetă să se îmbogățească și să nu se mai oprească din făcut bani.

Cum face bani Dorian Popa

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional și îi merge foarte bine și în mediul online, unde are peste două milioane de abonați. Este rege pe YouTube, dar se pare că alta este afacere care l-a umplu de bani pe celebrul cântăreț și vlogger.

Dacă în online îi merge bine, cu muzica stă la fel, de ce să nu încerce și altceva? Dorian a devenit, mai nou, și dezvoltator imobiliar. Acesta a ridicat un cartier de case în Domnești, unde oamenii primesc imobilele de-a gata. Artistul e mândru că a devenit și om de afaceri și scoate la vânzare case complet echipate, în care proprietarii se pot muta direct după ce le achiziționează.

„Casele sunt complet echipate, nu înseamnă porumbei și perle a la dezvoltatorii clasici. Nu! Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate.

Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care, colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo, am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a declarat Popa, pentru SpyNews.

Cât încasează Dorian pe lună

Este cunoscut deja faptul că Dorian Popa face bani frumoși și trăiește pe lux și opulență. Artistul nu se ascunde deloc și, când a fost întrebat cam cât produce pe lună, acesta a mărturisit că are perioade când îi intră în cont și 80.000 de euro, sume la care unii nici măcar nu își permit să viseze.

„Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună – între 70.000 și 80.000 de euro. Să moară dușmanii!”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

Dorian Popa trăiește pe picior mare, mai ales de când este om de afaceri. Din prima casă vândută, artistul și-a cumpărat un colier în valoare de 65.000 de euro și de curând a achiziționat un Lamborghini venit special din Italia.

Dorian Popa intenționează să se unească în afaceri cu Dan Negru. Celebrul prezentator are un teren de aproximativ 3.000 de metri pătrați în Corbeanca, unde vrea să ridice un cartier rezidențial cu artistul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe