Mașina Adinei Buzatu a fost vandalizată: „Cineva mi-a turnat acid!” Cum a fost „implicat” numele lui Dorian Popa

Raluca Alexe 08.06.2023, 00:01

Clipe de panică pentru Adina Buzatu. Celebrul creator de modă și-a găsit mașina vandalizată în parcare. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu bolidul vedetei?

Mașina Adinei Buzatu, distrusă în plină zi

Adina Buzatu a dat alarma, după ce și-a găsit mașina vandalizată în parcare. Vedeta spune că pe capota bolidului său a fost turnat acid, pentru ca pagubele să nu fie remediate prea ușor.

„Mi-am început ziua cu sport, cu treabă, cu întâlniri online. Plec și eu de acasă și, pac, mare surpriză! Nu pot să cred așa ceva! Cineva mi-a turnat ceva pe mașină, un acid ceva, deteriorând vopseaua de pe capotă!”, a spus vedeta.

Adina Buzatu 2

Creatoare de modă s-a calmat și a decis să apeleze la un specialist pentru a-i repara mașina. Cel la care și-a dus autoturismul s-a ocupat inclusv de mașinile lui Dorina Popa, despre care, știm cu toții, este un pasionat al bolizilor de lux. După expertizarea mașinii, Adinei i s-a spus că autoturismul a fost dat ori cu lichid de frână, ori cu șmirghel, dat fiind gradul de deteriorare al capotei.

„Este mătuită toată capota. A fost fie zgâriată cu șmirghel, fie dată cu un lichid de frână! Inițial, am crezut că au turnat cu un acid pe ea. Mi-a fost recomandat un băiat Cosmin, care face tunning. El i-a aranjat și mașinille lui Dorian Popa și o să se ocupe acum și de mașina mea”, a declarat, Adina Buzatu, pentru Click!

Urmăriți Impact.ro și pe