Adriana Iliescu are deja pregătit locul de veci. Suma ireală pe care a dat-o ca să pregătească totul ca la carte

Mirabela Vasile 09.10.2020, 19:08
Adriana Iliescu are deja pregătit locul de veci. Suma ireală pe care a dat-o ca să pregătească totul ca la carte

Adriana Iliescu are deja pregătit locul de veci. Se pare că cea mai bătrână mamă din România și a pregătit pas cu pas modul cum va fi înmormântată. Femeia de 83 de ani a pus la punct chiar și hainele cu care va fi îmbrăcată pentru momentul în care va trece în neființă.

Adriana Iliescu și-a pregătit deja locul de veci. Cum s-a hotărât cea mai bătrână mamă din lume să își pregătească înmormântarea

Conștientă că nu mai are mult până la trecerea în neființă, profesoara de limba română a făcut tot posibilul pentru ca acel moemnt să nu fie o povară prea mare pentru Eliza. Astfel, ea și-a cumpărat deja toate cele necesare funeraliilor. De altfel, chiar și-a făcut și pomenile încă din timpul vieții.

Totodată, cea mai bătrână mamă din România a investit o mare parte din economiile sale într-un loc de veci. Acesta se află în cimitirul Ghencea. In cavou poate ajunge acolo și la 6000 euro:

“Ea a abordat acest subiect cu Eliza, i-a spus exact ce va avea de facut atunci, cu ce haine să o îmbrace, tot. Și-a cumpărat cavou, sicriu, tot, tot. Nu a făcut-o pentru că se gândește la moarte, ci pentru că este mai bine să prevină, decât să se chinuie Eliza mai târziu”, ne-au dezvăluit surse apropiate Adrianei Iliescu.

De la izbucnirea epidemiei de coronavirus, cea mai bătrână mamă din România s-a refugiat la casa bătrânească de lângă Pitești. Aceasta stă împreună cu fiica sa. Și asta de teamă că o posibilă infectare cu virusul i-ar putea fi fatală.

Femeia a cheltuit pe locul de veci o mica avere
Femeia a cheltuit pe locul de veci o mica avere

Adriana Iliescu a devenit mamă la 65 de ani

Femeia acum în vârstă de 83 de ani și-a dorit din toată inima să poată avea un copi, însă drumul ei a fost anevoios. În ultimă instanță, aceasta s-a hotărât la 65 de ani să facă o fertilizare in vitro. Aceasta a găsit un medic care să facă un asemenea procedeu riscant. Doctorul Marinescu i-a urmărit de altfel întraga sarcină și a ajutat-o să nască. Astfel, în 2005 profesoara de română a adus pe lume o fetiță. Eliza s-a născut perfect sănătoasă. Femeia a ajus de altfel și în Cartea Recordurilor, ca fiind cea mai bătrână mamă din lume.

Aceasta a fost detronată, anul trecut, de o femeie din India, care a născut gemene la vârsta de 74 de ani. Astăzi, Adriana Iliescu are 83 de ani și este mândra de fetița ei de 16 ani, pe care a crescut-o singură, cu mari eforturi, asigurându-se că îi oferă cea mai bună educație.

Urmăriți Impact.ro și pe