Anca Serea a atras toate privirile la piscină. Cum arată în costum de baie după 6 naşteri

Cătălina Burghelea 16.08.2021, 08:32

Anca Serea este o femeie și mamă împlinită. Are o carieră în televiziune în plină ascensiune. Vedeta apare în fiecare weekend la postul de televiziune Prima TV, unde prezintă știrile din sport.

Dincolo de succesul profesional, Anca are o familie frumoasă și un soț iubitor. Mamă a șase copii, tânăra vedetă este foarte preocupată de creșterea lor împreună cu Adi Sînă, partenerul ei de viață de foarte mulți ani.

Apariție senzațională în costum de baie

Printre foarte multe responsabilități, iată că frumoasa brunetă își face timp și pentru ea. A apărut la piscină în ipostaze incendiare. Anca Serea s-a pozat în costum de baie.

În cele mai recente fotografii de pe rețelele de socializare, soția lui Adi Sînă apare în costum de baie care îi evidențiază silueta perfectă. Pentru relaxarea la piscină, Anca Serea a purtat un articol vestimentar dintr-o singură piesă, de culoare bleumarin, cu dungi. Alegerea vedetei a fost una inspirată. Costumul de baie i-a scos în evidență decolteul generos (Vezi FOTO în Galerie).

Probleme de sănătate pentru Anca Serea

De-a lungul timpului, Anca Serea s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza anemiei severe de care suferă încă din tinerețe.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat”, mărturisea bruneta chiar la începutul acestui an.

Familia Sînă-Serea are șase copii: David (19 ani), Sarah (14 ani), Noah (9 ani), Ava (7 ani), Moise (5 ani) şi Leah (3 ani). David, fiul cel mare al Ancăi din prima căsnicie, va merge la o prestigioasă facultate din Olanda, unde va studia Filosofia.

Recent, s-a zvonit că Anca ar aștepta al șaptelea copil. Vedeta a negat informația. Singurul copil pe care l-ar putea avea acum Adi și Anca ar fi unul adoptat.

„Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a declarat Anca Serea pentru redactia.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...