VIDEO EXCLUSIV

Adrian Nartea uimește cu ultima sa declarație: ”Eu nu am vrut să fiu actor!” Cum a ajuns în Vlad, la PRO TV? VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 27.04.2023, 16:54

Adrian Nartea este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz și unul dintre cei mai talentați actori din România. De altfel, notorietatea i-a crescut după ce a primit rolul principal în serialul “Vlad” (PRO TV). Vă vine să credeți sau nu, iată că visul său nu a fost să devină actor. Impact.ro are toate detaliile, în exclusivitate!

A colaborat și cu designerul Cătălin Botezatu

Fiind un bărbat chipeș, Adrian a cochetat cu lumea modei încă din anii 2000 și a fost în centrul atenției la prezentările de modă susținute de Cătălin Botezatu. Astfel, din fost model, a ajuns un actor cunoscut de o țară întreagă, însă nu asta și-a dorit cu adevărat.
Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, personajul principal din serialul “Vlad” ne-a mărturisit ce drum ar fi ales, dar și cum a dat buzna, actoria, în viața lui!

Adrian Nartea uimește cu ultima sa declarație: “Nu am vrut să mă fac actor!”

Impact.ro: Adrian, ce înseamnă viața de actor? Cum ai ales drumul acesta?

Adrian Nartea: A venit actoria peste mine, nu eu peste ea. S-a întâmplat, efectiv, pentru că eu nu am vrut să mă fac actor. Pur și simplu, mi s-a propus și eu am zis „da” . Uite, așa, din model, în actor de reclamă, apoi actor de serial, de film, acum, de teatru. A dat buzna, eu nu eram în zona asta. Mă vedeam corporatist, de la ora 9 la ora 18, eventual pe la Brașov, poate lucram în domeniul publicitate, sport.

Impact.ro: De la ce vârstă ai început să fii model?

Adrian Nartea: Din liceu! Eram în Brașov, în anii 2000. Sunt 23 de ani, de atunci, de când începeam să merg la prezentările de modă ale lui Cătălin Botezatu.

Adrian Nartea a vrut să devină spion: “Atunci a fost un semn…”

Impact.ro: Cum a fost primul rol pe care l-ai primit? Câte emoții ai avut?

Adrian Nartea: A fost în 2002, era o reclamă regizată de un spaniol. Venisem direct de la Brașov, tot setul se întâlnea pe la ora 19 la Piața Unirii, iar eu venisem de la Brașov și era ora 18.30, nu era nimeni, așteptam să vină lumea. Apoi, au început să vină toți, iar eu eram, deja, gazda. Atunci a fost un semn, când mi-a zis regizorul că ar trebui să mă duc la actorie. I-am spus: “Ce să fac la actorie? Eu sunt la facultate în Brașov, nu am bani…” Nu vedeam drumul ăsta. Mă gândeam: Ce să fac la actorie? Eu rămân cu sportul, psiho-socio-pedagogia mea și îmi văd de treburile mele. Eu voiam să mă fac spion. Nu am forțat destinul. Mai bine că nu a ieșit, acum pot să mă fac spion în filme.

Impact.ro: Cum stai cu spionajul în relație?

Adrian Nartea: Cu spionajul în relație? Zero! Nu pun în practică aici, doar în actorie.

De la cine “ a furat” meserie Adrian Nartea

Impact.ro: Cine este idolul tău în actorie?

Adrian Nartea: Nevrând să mă fac actor, nu pot să spun că mi-am setat un idol. Bineînțeles, i-am admirat pe toți marii actori. De exemplu, Daniel Day-Lewis sau Tom Hardy, de altfel, toți care l-au jucat pe James Bond, până acum, pot să spun că am împrumutat câte ceva de la fiecare.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe