EXCLUSIV

Cine este femeia care i-a schimbat total destinul lui Cătălin Botezatu: „Datorită ei sunt ceea ce sunt” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 14.04.2023, 15:38

Cătălin Botezatu este astăzi cel mai cunoscut designer român în străinătate, creațiile lui fiind purtate atât de staruri de peste ocean, cât și de vedete autohtone. Are în palmares diplome și premii, primite de-a lungul timpului și cărora le-a pierdut numărul. Botezatu nu și-a imaginat în adolescență că va ajunge la această performanță, mai ales că visul lui era cu totul altul. Creatorul de modă a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, că destinul lui din punct de vedere profesional a fost schimbat radical de Bianca Brad, care a crezut în el și care l-a convins să intre în lumea modei. La acea vreme, Botezatu își dorea să devină actor și dădea examen la IATC.

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre femeia care i-a schimbat total destinul

Cătălin Botezatu avea cu totul alte planuri în viață, el dorindu-și cu ardoare să devină actor și pregătindu-se pentru examenul de la Teatru. Și-a încercat în zadar norocul, timp de 3 ani. Așa a cunoscut-o pe Bianca Brad, și ea aspirantă, la acea vreme, la statutul de actriță și absolventă de UNATC ulterior. Practic, Cătălin a intrat într-un domeniu nou pentru el, fără a avea vreun plan.

„Nu, pentru că nu m-am gândit că voi face fashion, m-am gândit că o să fac altceva. Modellingul l-am făcut așa dintr-o joacă, dar din joaca asta, uite că am ajuns să fiu un designer cunoscut peste tot și mă bucur că de la o chestie așa, în joacă, iată că am ajuns să fiu ‘a la grande; în toată România și nu numai”, a declarat, pentru Impact.ro, Cătălin Botezatu.

„Datorită ei sunt ceea ce sunt”

Cătălin Botezatu a cunoscut-o pe Bianca Brad la admiterea la facultate, unde amândoi dădeau examen. Fiind deja un manechin cunoscut, ea a remarcat potențialul lui Botezatu și l-a convins să vină în lumina reflectoarelor, chiar dacă nu în ipostaza de actor, cum își dorea el.

„Ne-am întâlnit la Institutul de Teatru și pentru că tot timpul eu picam, bine, și ea la fel, picam ba primul sub linie, ba al doilea și așa mai departe, ideea ei a fost una de a face modelling, pentru că ea era deja manechină. Era și este de o frumusețe rară, și atunci am intrat în lumea asta. Este o poveste lungă, dar frumoasă. Ea a văzut în mine acel bărbat drăguț, frumos, cum zic femeile astăzi, care poate face modelling”, a povestit, pentru Impact.ro, Cătălin Botezatu.

S-a iubit cu Bianca Brad?

Iar parcursul lui profesional demonstrează că Bianca Brad a avut o intuiție bună în ceea ce-l privește și pentru care designerul îi este recunoscător. Deși, la acea vreme, Botezatu se îndrăgostise de ea, cei doi nu au fost protagoniștii unei povești de iubire, întrucât Bianca nu i-a împărtășit sentimentele, preferând să rămână la statutul de amici.

La rândul ei, fosta „Miss România” a intrat în lumea modellingului dintr-o întâmplare fericită, datorită fratelui ei, Marian, cara lucra în domeniu și pe care l-a vizitat. Așa a ajuns Bianca Brad să fie remarcată și să devină unul dintre cel mai bine cotate manechine din „Epoca de Aur”.

Întâlnirea ei cu Botezatu a fost de bun augur pentru el, care, după anii în care a defilat pe podium, a trecut de partea cealaltă a baricadei, fiind astăzi unul dintre cei mai apreciați designeri. De-a lungul timpului, Cătălin a avut și șansa de a juca în filme, doar că moda l-a acaparat și actoria nu a mai fost un domeniu atractiv pentru el.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe